Sustineti InRing.Ro
EditorialeWWEWWE PPV

Predicții pentru WWE TLC 2020

Doar câteva ore ne mai despart de ultimul Pay-Per-View al WWE din 2020, TLC. La acest eveniment primează „mesele, scările și scaunele”. Mai jos găsiți predicțiile mele pentru fiecare meci din cadrul acestui show.

RAW Tag Team Championship Match: The New Day (c) vs. The Hurt Business (Shelton Benjamin & Cedric Alexander)
Predicție: Shelton Benjamin & Cedric Alexander. E momentul pentru o schimbare în ceea ce privește deținătorii titlurilor Tag Team din RAW, și cred că băieții din The Hurt Business ar fi cea mai bună opțiune. În plus, MVP ar fi și mai mândru de ei.

WWE Women’s Championship Match: Nia Jax & Shayna Baszler vs. Asuka & ?
Predicție: Nia Jax & Shayna Baszler. Nu cred că Asuka și partenera ei misterioasă va câștiga acest meci, poate doar dacă am vorbi despre Becky Lynch, însă este puțin probabil.

SmackDown Women’s Championship Match: Sasha Banks (c) vs. Carmella
Predicție: Sasha Banks. Sunt de părere că Banks va păstra titlul cel puțin până la WrestleMania 37.

Firefly Inferno Match: ”The Fiend” Bray Wyatt vs. ”The Viper” Randy Orton
Predicție: The Fiend. Chiar dacă Randy a avut un parcurs foarte bun la WWE TV, nu-l văd să câștige acum împotriva lui Bray Wyatt, mai ales că vorbim de ”The Fiend”.

Universal Championship TLC Match: Roman Reigns (c) w/Paul Heyman vs. Kevin Owens
Predicție: ”The Big Dog” Reigns. Doar nu credeți că vom avea vreo surpriză, să fim serioși. Majoritatea superstarurilor își doresc să lucreze cu Reigns, deci drept urmare avem parte de acest meci.

WWE Championship TLC Match: Drew McIntyre (c) vs. AJ Styles
Predicție: Drew McIntyre. Sper ca McIntyre să înceapă un feud cu Sheamus în curând, chiar mi-ar place să-l urmăresc. Cât despre AJ Styles, sincer nu mai transmite la fel cum o făcea odată, deci un title run acum ar fi cam degeaba, părerea mea.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages