Sustineti InRing.Ro
EditorialeWWEWWE PPV

Predicții pentru WWE The Horror Show at Extreme Rules

În această duminică va avea loc Pay-Per-View-ul The Horror Show at Extreme Rules (Extreme Rules) din acest an. Evenimentul respectiv se va desfășura la Performance Center, bineînțeles fără public.

De asemenea, show-ul va fi transmis pe WWE Network. Mai jos găsiți predicțiile mele pentru fiecare meci ce se va disputa la acest eveniment.

United States Championship Match: Apollo Crews (c) vs. MVP
Predicție: Cred că noul titlu U.S. își va schimba deținătorul la Extreme Rules. Ceva îmi spune că MVP va fi înlocuit de Bobby Lashley, iar acesta va câștiga meciul.

SmackDown Tag Team Championship Tables Match: The New Day (c) vs. Cesaro & Shinsuke Nakamura
Predicție: Cesaro & Shinsuke Nakamura. Simt că e momentul ca titlurile Tag Team să-și schimbe deținătorii. Nu ar strica un run pentru Cesaro și Nakamura.

Eye for an Eye Match: Rey Mysterio vs. Seth Rollins
Predicție: Rey Mysterio. Momentul răzbunării a venit. E timpul lui 6-1-9!

RAW Women’s Championship Match: Asuka (c) vs. Sasha Banks
Predicție: Asuka.

WWE Championship Match: Drew McIntyre (c) vs. Dolph Ziggler
Predicție: Drew McIntyre. Oricare ar fi stipulația acestui meci, fără doar și poate, scoțianul își va păstra titlul. Personal, îmi surâde ideea unui meci între McIntyre vs. Randy Orton la SummerSlam. Bineînțeles, dacă oficialii nu vor schimba planurile.

SmackDown Women’s Championship Match: Bayley (c) vs. Nikki Cross
Predicție: Bayley.

Wyatt Swamp Fight Match: Braun Strowman vs. Bray Wyatt
Predicție: Bray Wyatt. Titlul nu este inclus, așa că merg pe mâna lui Wyatt. Sunt de părere că are nevoie de o victorie și când ”The Fiend” nu este cu el.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages