Sustineti InRing.Ro
EditorialeWWEWWE PPV

Predicții pentru WWE SummerSlam 2021

Suntem la câteva ore distanță de cel mai important Pay-Per-View al verii în WWE, SummerSlam. Respectivul eveniment va avea loc în această seară pe Allegiant Stadium din Las Vegas, Nevada.

În prezent, pe card-ul acestui show au fost confirmate 10 meciuri. Mai jos găsiți predicțiile mele pentru fiecare înfruntare:

RAW Tag Team Championship Match: AJ Styles & Omos (c) vs. RK-Bro (Randy Orton & Matt Riddle)
Predicție: Randy Orton & Riddle. Din punctul meu de vedere, Styles și Omos nu prea au demonstrat multe în postura de campioni Tag Team ai RAW-ului, deci clar e nevoie de o schimbare. Sincer, mi-ar face plăcere să-i văd pe Orton și Riddle, deținătorii acestor centuri după SummerSlam. Totuși, nu m-ar mira ca cei doi să piardă meciul din cauza lui Riddle. Însă, nu cred că se va întâmpla acest lucru. PS: Thx Vince! 😀

Divas Match: Alexa Bliss vs. Eva Marie
Predicție: Eva Marie. Sincer, și Bliss ar avea nevoie de o victorie în acest meci, părerea mea…dar nu cred că o va obține datorită faptului că Eva a debutat din nou în companie iar câștigarea unui meci împotriva unei dive precum Alexa, ar fi de bun augur pentru viitorul ei.

United States Championship Match: Sheamus (c) vs. Damian Priest
Predicție: Sheamus. Cred că ”The Celtic Warrior” va mai rămâne campion U.S cel puțin o perioadă. Sincer să fiu, nu îl văd pe Priest câștigând titlul acum. Nu prea inspiră atât de multă credibilitate, părerea mea…însă, are timp să o facă. Totuși, nu m-ar mira dacă oficialii ar pune titlul pe el în seara asta…ca doar na, VINCE RULES.

Single Match: Drew McIntyre vs. Jinder Mahal
Predicție: Drew McIntyre. Cei doi buni prieteni se înfruntă în ring. Mă aștept la un meci fain între ei, mai ales că Mahal a tot spus prin interviuri că își dorește să lucreze cu McIntyre, și cred că se mulțumește cu asta indiferent dacă pierde acum.

RAW Women’s Championship Triple Threat Match: Nikki A.S.H. (c) vs. Charlotte Flair vs. Rhea Ripley
Predicție: Charlotte Flair. Știu, Nikki a avut un title run relativ scurt dar, să nu uităm că acesta a venit în urma unui cash-in. Oficialii i-au făcut cadou un cash-in cu succes datorită muncii sale și efortului depus în ring deci, e suficient. Să nu uităm de ”The Man” Becky Lynch, care sunt 99% sigur că va reveni la PPV-ul de diseară chiar în acest meci. PS: Nu e o predicție, e un SPOILER!

SmackDown Tag Team Championship Match: The Usos (c) vs. Rey & Dominik Mysterio
Predicție: The Usos. Jimmy și Jey, vor deține aceste titluri cel puțin cât vărul lor, Roman Reigns este campion Universal, asta e clar. Mă aștept, de ce nu, ca Dominik să „facă o gafă” în acest meci iar apoi să înceapă un feud cu tatăl sau. Chiar ar fi fain, nu?

Single Match: Edge vs. Seth Rollins
Predicție: Edge. Asta chiar rămâne la stadiul de predicție deci, nu e un SPOILER. Eu îmi doresc ca ”Rated-R Superstar” să obțină victoria dar, nu m-ar mira dacă Vince sucește planul bineînțeles, dacă acesta a fost planul de la început. PS: Vom trăi și vom vedea ce în WWE se va întâmpla…Pam-Pam! 😀

WWE Championship Match: Bobby Lashley (c) w/MVP vs. Goldberg
Predicție: Bobby Lashley. Goldberg e în acest meci doar pentru a avea pe „cineva important” în preajma titlului WWE la SummerSlam după mintea lui Vince. Evident că nu va câștiga…ar fi o mare prostie dacă prin absurd s-ar întâmpla asta.

SmackDown Women’s Championship Match: Bianca Belair (c) vs. Sasha Banks
Predicție: Sasha Banks. E timpul pentru rematch! Belair „și-a făcut de cap” până acum dar gata…s-a întors ”The Bo$$”. Sincer chiar aș vrea să recâștige titlul îi face prestigios și dominant în posesia ei.

Universal Championship Match: Roman Reigns (c) w/Paul Heyman vs. John Cena
Predicție/SPOILER: ”The Big Dog”/”The Tribal Chief”/”The Face of WWE”…Roman Reigns!!! După atât de multe rapoarte în mediul online, iată că meciul ăsta chiar este Main Event-ul de la SummerSlam 2021, deci Vince McMahon își va duce plaunl la bun sfârșit. Mie unul mi-a plăcut storyline-ul dintre Cena și Reigns, până la un punct…mă refer la promo-ul de la SmackDown-ul de seara trecută unde Vince a stricat totul, părerea mea. Era clar că Roman nu va pierde, mai ales că John Cena pleacă fiind ocupat la Hollywood. Nu înțeleg de ce Vince a ales să facă atât de previzibil rezultatul practic, l-a pus într-o postură proastă pe omul care i-a cărat compania în spate atâția ani, dar cine sunt eu să mă bag? A fost fain promo-ul în care John Cena a făcut referire la CM Punk, care a părăsit compania cu titlul WWE în 2014 după PPV-ul Money in the Bank. Pentru o secundă chiar m-am gândit la posibilitatea asta și ar fi fost fain ca istoria să se repete. Am revenit repede cu „picioarele pe pământ” când mi-am amintit că în această ecuație este Roman Reigns. Dacă în ceea ce privește titlul WWE ar fi o prostie ca un Hall of Famer/Part-Timer de vârsta a 3-a să-l câștige, era nostalgic să vedem cum, cel mai iubit superstar de către Universul WWE și un viitor Hall of Famer, pleacă momentan din companie în postura de campion Universal. Oricum se întorcea în cele din urmă. Dar, apoi ce ar mai fi făcut Vince cu Reigns mai ales în absența lui Brock Lesnar. Oricum, când vreodată a ținut cont Vince de părerea fanilor? Vă spun eu…Niciodată! Pentru că se gândește doar la profit, nu la continut de calitate. Asta e, ne-am obișnuit…nu avem ce face. Îl avem pe Punk în AEW, asta e partea bună.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages