EditorialeWWEWWE PPV

Predicții pentru WWE SummerSlam 2020; Card-ul final

Doar câteva ore ne mai despart de cel mai important Pay-Per-View al verii, WWE SummerSlam 2020. În acest editorial găsiți predicțiile pentru meciurile ce se vor disputa în cadrul evenimentului respectiv. De această dată alături de mine este și colegul meu, Dragoș, din grupul oficial de Facebook, InRing Wrestling.

United States Championship Match: Apollo Crews (c) vs. MVP
Predicție Mr.Low: Apollo Crews. Ar fi aiurea ca oficialii să pună titlul pe MVP în acest moment, mai ales că Apollo l-a învins recent.
Predicție Dragoș: Nu văd niciun motiv pentru care WWE să pună titlul pe MVP în momentul ăsta, tot feudul a fost construit pentru a-l pune over pe Crews.

RAW Tag Team Championship Match: The Street Profits vs. Andrade & Angel Garza
Predicție Mr.Low: Andrade & Angel Garza. Este momentul ca titlurile Tag Team din RAW să își schimbe deținătorii. Dacă nu se întâmplă acest lucru, tot feud-ul între aceste două echipe a fost irosit.
Predicție Dragoș: Dacă nici acum nu câștigă Andrade și Garza pierd orice credibilitate și moment pentru a merge înainte. Probabil meciul se va termina printr-un moment confuz cauzat de Zelina.

No Disqualification Match (Loser Leaves WWE): Mandy Rose vs. Sonya Deville
Predicție Mr.Low: Mandy Rose. Meci cu stipulație interesantă, merg pe mâna lui Mandy Rose, nu o văd plecând din WWE mai ales acum. Să nu uităm de storyline-ul ei alături de Otis.
Predicție Dragoș: Mandy Rose. Storyline-ul dintre Otis și Mandy, probabil va avea un final fericit.

RAW & SmackDown Women’s Championship Match: Sasha Banks (c) vs. Asuka/Bayley (c) vs. Asuka
Predicție Mr.Low: Asuka primește două oportunități majore. Poate avea totul după aceste meciuri, însă sunt de părere că va câștiga doar meciul împotriva lui Sasha. Asuka are nevoeie doar de titlul feminin din RAW, cel din SmackDown încă stă foarte bine pe Bayley.
Predicție Dragoș: Asuka X2. Ea are parte de cel mai mare push de când se află în main roster. Cel mai bine pentru Sasha și Bayley ar fi să rămână cu titlurile Tag Team, să le apere iar când le vor pierde, să înceapă feud-ul între ele.

Street Fight Match: Dominik Mysterio vs. Seth Rollins
Predicție Mr.Low: Dominik. Știu, nu este tocmai bine ca Rollins să piardă împotriva unui non-wrestler până la urmă, însă să nu uităm că fiul lui Rey Mysterio are primul său meci în ring-ul WWE-ului. Dacă într-adevăr Dominik va câștiga, cu siguranță o va face cu ajutorul tatălui său. Astfel, feud-ul dintre Rollins și Mysterio ar continua iar Mr.6-1-9 s-ar răzbuna pentru cele întâmplate la Extrme Rules.
Predicție Dragoș: Seth Rollins. După angle-ul de la RAW-ul din această săptămână, meciul se poate sfârși doar cu victoria lui Rollins. Un personaj ca el nu poate să piardă cu un nou venit.

Falls Count Anywhere Universal Championship Match: ”The Monster” Braun Strowman (c) vs. ”The Fiend” Bray Wyatt
Predicție Mr.Low: Predicția mea pentru acest meci este împărțită în două…pe de-o parte cred că Strowman trebuie să rămână cu titlul mai ales că are și un nou look iar gimmick-ul său este bine conturat. În schimb, și ”The Fiend” ar putea câștiga pentru a menține credibilitatea și interesul gimmick-ului său. Prin urmare, oricine ar fi câștigătorul va exista și avantaje și dezavantaje.
Predicție Dragoș: Braun Strowman. După double turn-ul celor doi, cel mai bine pentru storyline ar fi ca Strowman să păstreze titlul iar Bray să piardă protejând-o pe Alexa.

WWE Championship Match: Drew McIntyre (c) vs. Randy Orton
Predicție Mr.Low: Randy Orton. „It’s Viper Time”. În ultimele săptămâni, Orton a arătat impecabil la WWE TV. Un adevărat Superstar cu stofă de campion. Este evident că build-upul a fost în favoarea lui Randy. Sincer să fiu el are nevoie de un title run în acest moment, se află într-o formă foarte bună și merită. Îmi pare rău pentru Drew, reign-ul său nu a fost tocmai așa cum trebuia având în vedere perioada prin care a trecut WWE datorită pandemiei. Cu toate acestea, este timp și pentru McIntyre, el mai are multe de oferit iar oficialii îl vor folosi într-un moment prielnic.
Predicție Dragoș: Drew McIntyre. Deși Orton a fost construit impecabil pentru acest meci prin atacurile din ultima vreme, cred că este prea devreme pentru o schimbare de titlu, feud-ul dintre cei doi probail va mai dura cel puțin încă un PPV.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !