Sustineti InRing.Ro
EditorialeWWEWWE PPV

Predicții pentru WWE Royal Rumble 2020; Card-ul final

Unul dintre cele mai importante Pay-Per-View-uri anuale din WWE „ne bate la ușă”. Este vorba despre Royal Rumble, eveniment care va avea loc în această duminică noapte, pe WWE Network.

În acest articol veți găsi atât Card-ul final al show-ului Royal Rumble cât și predicțiile mele pentru fiecare meci în parte.

United States Championship Match: Andrade (c) vs. Humberto Carrillo
Predicție: Cu siguranță, Andrade își va păstra titlul. Mă aștept la un meci „Hair vs. Mask” între el și Rey Mysterio la WrestleMania 36.

Singles Match: Shorty G vs. Sheamus
Predicție: ”The Celtic Warrior„. Tind să cred că oficialii au ales acest adversar pentru Sheamus, deoarece nu aveau pregătit nimic important pentru el. Sper ca Sheamus să primească un title-shot în viitorul apropiat. Individual și cu acest gimmick chiar are potențial de Main Event.

SmackDown Women’s Championship Match: Bayley (c) vs. Lacey Evans
Predicție: Bayley. Deși, nu m-ar mira ca WWE-ul să schimbe deținătoarea titlului feminin din SmackDown la un eveniment de-o asemenea importanță.

Falls Count Anywhere Match: „The Big Dog” Roman Reigns vs. „King” Corbin.
Predicție: Predicția pentru acest meci este 50/50. Am mai multe șcenarii în minte. 1) „King” Corbin îl bate pe Roman Reigns cu intervenția lui Dolph Ziggler și Robert Roode. Apoi, Reigns câștigă meciul 30-Man Royal Rumble. 2) Roman Reigns obține victoria clean în meciul cu „King” Corbin apoi Corbin îl elimină din meciul Royal Rumble. 3) Roman Reigns câștigă atât meciul împotriva lui Corbin cât și meciul 30-Man Royal Rumble pentru că…Vince McMahon=Senil. Sunt zvonuri că se discută despre un potențial meci între câștigătorul meciului Royal Rumble (2020), Roman Reigns vs. „The Fiend” Bray Wyatt pentru titlul Universal la WrestleMania 36. SPER SĂ NU! VINCE, TE ROG…NU!

Women’s Royal Rumble Match
Predicție: Ceva îmi spune că, câștigătoarea meciului feminin Royal Rumble din acest an va fi din NXT. Se tot spune că Shayna Baszler este favorită pentru câștigarea respectivului meci. N-ar fi rău!

WWE Championship Match: Brock Lesnar (c) vs. ???
Predicție: Și pentru meciul ăsta am mai multe variante în ceea ce privește posibilul adversar pentru Lesnar. Am văzut că la RAW-ul din această săptămână, Ricochet a „invocat bestia” deci, ar putea fi o variantă. Mă aștept la o surpriză…poate un John Cena, de ce nu. Kevin Owens, Aleister Black…ahh doamne, câte opțiuni, VINCE…VEZI CÂTE VARIANTE AI?!

RAW Women’s Championship Match: Becky Lynch (c) vs. Asuka
Predicție: „The Man”. Fără doar și poate, Becky își va păstra titlul. Tind să cred că va mai fi campioana feminină din RAW cel puțin până la WrestleMania 36. Sorry Asuka!

Universal Championship Strap Match: „The Fiend” Bray Wyatt vs. Daniel Bryan
Predicție: The Fiend! Nu poți să iei titlul după un asemenea om mai ales că începe „Road to WrestleMania”, nu ai cum. Și Bryan să câștige în fața lui The Fiend? Meah…cu siguranță nu se va întâmpla asta. Ceva îmi spune că Daniel va primi un title-shot în viitorul apropiat dar nu la cel Universal. În momentul de față Bryan și-a cam pierdut din strălucire. Sincer să fiu i-aș da centura Intercontinentală.

30-Man Royal Rumble Match:
Predicție: Roman Reigns, dar încă sper să nu se întâmple asta. Refuz să cred că „The Big Dog” va fi din nou în Main Event la WrestleMania. Acest lucru ar fi precum o mâncare de care ți se apleacă. Sincer să fiu…mi-aș dori ceva clasic în Main Event la WrestleMania, ceva ca în vremurile bune. Cu siguranță vor exista reveniri surpriză în meciul respectiv. Edge, John Cena, poate printr-o minune…CM Punk. Cum ar fi? Sună frumos, nu-i așa? Aștept să fiu surprins și sincer nu vreau ca predicția mea pentru acest meci să se adeverească. Deși…sunt șanse cam mici însă, speranța moare ultima!

Astea sunt predicțiile mele pentru Pay-Per-View-ul Royal Rumble care deschide „Road to WrestleMania. Ale tale care sunt? Scrie-le într-un comentariu mai jos!

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

4 Comments

 1. Brock lensar vs John Cena, singurul adversar pe măsură lui Brock lensar va fi goldberg și va rămâne.. Sincer cele mai mari șanse sa revină goldberg sunt mici dar sa îl învingă pe Brock cele mai mari..
  Câștigătorul la royal rumble, Roman Reigns.. O sa domine..

 2. WWE Championship Match nu va avea loc la Royal Rumble,Lesnar intra in meciul de Royal Rumble,cel mai probabil nu cred ca si-l va mai apara pana la Wrestlemania,pentru ”a apara” un meci la respectivul eveniment.

 3. Titlul WWE nu va fi aparat de catre Brock Lesnar la editia Royal Rumble 2020, dupa cum Paul Heyman a spus si citez “Nu este nimeni suficient de potent pentru a-l provoca pe clientul meu, Brock Lesnar.”
  De asemenea, daca Brock Lesnar va castiga Royal Rumble, la WrestleMania 36 titlul WWE nu va fi aparat de catre “The Beast Incarnate”, conform spuselor aceluiasi Paul Heyman.
  Predictiile mele sunt:
  -Sheamus il va invinge intr-un meci foarte scurt pe Shorty G, sub 5 minute;
  -Lacey Evans nu are nicio sansa impotriva lui Bayley;
  -Andrade se va distra cu Humberto Carrillo;
  -Becky Lynch o va invinge pe Asuka;
  -Roman Reigns il va invinge pe King Corbin intr-un meci ce va dura peste 15 minute;
  -The Fiend nu va avea mari probleme in disputa contra lui Daniel Bryan;
  -Ronda Rousey si Brock Lesnar sa castige Royal Rumble.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages