EditorialeWWEWWE PPV

Predicții pentru WWE Payback 2020; Card-ul final

La doar o săptămână după SummerSlam, iatăne ajunși la un alt Pay-Per-View al WWE, și anume Payback. Mai jos aveți predicțiile mele și ale colegului meu, Dragoș, pentru meciurile ce se vor disputa în cadrul acestui eveniment.

Tag Team Match (Kickoff): The Riott Squad vs. The IIconics
Predicție Mr.Low: The IIconics. Sincer să fiu nici nu știam că mai există The Riott Squad. Deci, de unde, când, și pentru ce au apărut? Puteam avea alt Kickoff la Payback…dar nu, Vince e înduplecat de femei.
Predicție Dragoș: IIconics.

Singles Match: Matt Riddle vs. King Corbin
Predicție Mr.Low: Matt Riddle. Este primul meci a lui Riddle la un PPV. Sunt de părere că acesta va primi un push major având în vedere că Vince este fanul lui.
Predicție Dragoș: Riddle. Primul meci la un PPV pentru Riddle și după mine, și prima victorie. Feud-ul dintre cei doi cu siguranță nu se va opri aici însă consider că pentru o bună continuare Matt câștigă acum.

United States Championship Match: Apollo Crews (c) vs. Bobby Lashley w/MVP & Shelton Benjamin
Predicție Mr.Low: Bobby Lashley. Sunt de părere că este finalul pentru Crews. Noul titlu U.S. are nevoie și de un nou deținător iar Lashley mi se pare destul de potrivit.
Predicție Dragoș: Bobby Lashley. După victoria de la SummerSlam, probabil aceasta va fi ultima parte a feud-ului dintre Crews și Hurt Business, dacă Lashley pierde acum ar îngropa compet grupul pentru viitor.

Singles Match: Big E vs. Sheamus
Predicție Mr.Low: Sheamus. ”The Celtic Warrior” are nevoie de victorie la acest PPV mai ales după feud-ul cu Jeff Hardy, care nu s-a încheiat tocmai bine pentru el.
Predicție Dragoș: Big E. Nu ar fi multe de spus despre acest meci.

Women’s Tag Team Championship Match: Bayley & Sasha Banks (c) vs. Shayna Baszler & Nia Jax
Predicție Mr.Low: Shayna & Nia Jax. Se simte nevoia de un refresh și asupra titlurilor feminine Tag Team. Baszler și Nia ar fi o echipă indextructibilă în rândul divelor, cel puțin pentru un timp. Cu siguranță, Bayley și Sasha vor începe un feud între ele și cred că asta se va întâmpla chiar la Payback după o controversă care le va lăsa fără centuri.
Predicție Dragoș: Baszler & Nia. Alianța dintre Bayley și Sasha trebuie să se destrame la un moment dat, deja un titlu a fost luat de Asuka și totul pare să se destrame pentru cele două, probabil chiar după acest meci.

Singles Match: Keith Lee vs. Randy Orton
Predicție Mr.Low: Keith Lee by DQ. Cu siguranță Lee nu îl va învinge clean pe Orton, dar este primul meci pentru el la un eveniment. Ceva îmi spune că Drew McIntyre va interveni și îl va costa pe Randy acest meci.
Predicție Dragoș: Randy Orton (No Contest/Interferance). Chiar dacă este debutul lui Keith Lee în Main Roster, nu îl văd în stare să facă surpriza și să îl învingă pe Randy. Singura întrebare este dacă Orton va câștiga clean sau McIntyre va interveni și meciul se va încheia cu o descalificare.

Tag Team Match: Dominik Mysterio & Rey Mysterio vs. Seth Rollins & Murphy
Predicție Mr.Low: Mysterio Family. Rey Rey și fiul său se vor răzbuna pentru cele întâmplate la SummerSlam. Cred că Dominik va face pin-ul pe Murphy.
Predicție Dragoș: Dominik & Rey Mysterio. În acest meci merg pe victoria echipei lui Mysterio, cu un pin pe Murphy. Probabil cei doi vor lucra în continuare ca echipă, obținând o șansă la titlurile Tag Team din RAW în viitorul apropiat.

Universal Championship Triple Threat Match: ”The Fiend” Bray Wyatt (c) vs. Roman Reigns vs. Braun Strowman
Predicție Mr.Low: ”The Big Dog” Reigns. Știu, e foarte ciudat o schimare de titlu așa de devreme și mai ales când vine vorba de ”The Fiend”. Dar hey, Roman a revenit și chiar dacă va câștiga la Payback, va face pin-ul pe Strowman, așa că Wyatt nu va fi extrem de afectat. Până acum, Reigns în postura de heel mi-a captat complet atenția. NU E O PREDICȚIE, E UN SPOILER!
Predicție Dragoș: ”The Fiend” Bray Wyatt. Chiar dacă Reigns a revenit și toată lumea este cu ochii pe el, nu cred că oficialii au pus titlul pe Wyatt doar pentru o săptămână. După meciul ăsta probabil la următorul Roman va lua centura dar nu acum la Payback.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !