Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Predicții pentru WWE Hell in a Cell 2021

Suntem la câteva ore distanță de un alt Pay-Per-View al WWE și anume, Hell in a Cell. Mai jos găsiți atât card-ul de la acest eveniment cât și predicțiile fiecărui meci. Let’s Begin…

Single Match: Kevin Owens vs. Sami Zayn
Predicție: Kevin Owens. Oficialii au tot avut încercări minore de acordare a unui push pentru Sami Zayn sau cel puțin așa au dat impresia. Chiar și așa, din punctul meu de vedere, Zayn nu poate fi văzut mai mult decât un jober și asta datorită faptului că nu a fost utilizat corespunzător de la debutul în Main Roster, părerea mea. Deci, nu îl văd câștigând cu Owens, mai ales că și el ar avea nevoie de un push…are potențial.

SmackDown Women’s Championship Hell in a Cell Match: Bianca Belair (c) vs. Bayley
Predicție: Bayley. Nu sunt 100% sigur de această predicție. Ar fi prea devreme ca Belair să piardă titlul, părerea mea…poate la SummerSlam. Însă, având în vedere „lipsa de experiență” a Biancăi în acest tip de meci și faptul că Bayley este adversara sa, oficialii ar putea profita de acest aspect.

Single Match: Cesaro vs. Seth Rollins
Predicție: Cesaro. Sunt de părere că, Cesaro ar trebui să obțină o nouă victorie la un PPV important pentru a-și continua push-ul care sper că nu va mai fi sistat. Dacă și Vince este de aceeași părere cu mine 😀 atunci va găsi o modalitate ca înfrângerea lui Seth Rollins să nu-i afecteze gimmick-ul.

Single Match: Alexa Bliss vs. Shayna Baszler
Predicție: Alexa Bliss. Bliss poate fi încă „demoralizată” după decesul animalului ei de companie iar o victorie la acest PPV ar revigora-o puțin. I said it jokingly, don’t hit me. Acum lăsând gluma la oparte, merg pe mâna Alexei. Atât aici! 😀

RAW Women’s Championship Match: Rhea Ripley (c) vs. Charlotte Flair
Predicție: Rhea Ripley. Pierderea acestui meci de către Charlotte nu o va afecta prea mult. Sunt aproape sigur că feud-ul dintre ele va continua la SummerSlam. *SPOILER ALERT*: Becky Lynch it’s coming!

WWE Championship Hell in a Cell Match: Bobby Lashley (c) vs. Drew McIntyre
Predicție: Bobby Lashley. Stau și mă întreb oare cât va mai continua acest feud? Pe bune, Vince tu chiar nu te-ai plictisit? Aaa…uitasem că alzheimer-ul tău e în continuă evoluție. La cum îl știu eu pe Vince, nu m-ar mira dacă ar pune acum titlul pe McIntyre iar acest feud s-ar lungi până la Mania. *I’m ironic*…Sper să nu se întâmple asta.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages