EditorialeWWEWWE PPV

Predicții pentru WWE Hell in a Cell 2020

„Iadul în Cușcă” este pe cale să se dezlănțuie. Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell din acest an are loc duminică, 25 octombrie. Mai jos, aveți predicțiile noastre pentru meciurile care se vor disputa în cadrul evenimentului respectiv.

Single Match: Jeff Hardy vs. Elias
Predicție 18TatHard: Jeff Hardy. Se spune că Elias va primi un push însă, cu toate astea, nu cred că îl va învinge pe Hardy în acest meci.
Predicție Dragoș: Elias. Un meci interesant, posibil să aibă un segment de fun în el, cred că Elias o să primească un push în perioada următoare.

Single Match: Otis vs. The Miz (Winner gets Money in the Bank contract)
Predicție 18TatHard: The Miz. Otis, face ca servieta Money in the Bank să fie irelevantă. Nici nu știu de ce i-au lăsat-o atât de mult timp în posesie, oricum chiar dacă făcea cash-in eșua, asta îmi inspiră. Va fi interesant să vedem ce se va întâmpla dacă The Miz câștigă meciul, stau și mă gândesc cum va împărți contractul cu John Morrison.
Predicție Dragoș: The Miz. WWE nu pare să aibă vreun plan cu Otis și fructificarea servietei, a fost o prostie de la început, prelungită mult prea mult. Miz, în schimb, poate să folosească bine servieta pentru un nou run cu titlul mondial.

WWE Championship Hell in a Cell Match: Drew McIntyre (c) vs. Randy Orton
Predicție 18TatHard: Randy Orton. Eu încă sper, am sperat de la bun început și încă merg pe mâna lui „The Viper”. Datorită acestui tip de meci, Orton are un mediu favorabil pentru a începe un title run.
Predicție Dragoș: Randy Orton. Feud-ul a fost unul bun, sper să vedem un meci bun și aici, cu siguranță o să fie mai violent decât normalul în WWE, iar ca învingător cred că oricine din ei poate câștiga chiar dacă feud-ul se încheie. Randy se poate descurca ca și campion, la fel și Drew care s-a descurcat impecabil până acum.

Universal Championship Hell in a Cell „I Quit” Match: Roman Reigns (c) w/Paul Heyman vs. Jey Uso
Predicție 18TatHard: Roman Reigns. „The Big Dog” va trece prin acest meci ca „peștele prin apă”. Teoretic, va fi un squash mai bine zis, feud-ul se va încheia aici iar Reigns va fi recunoscut drept „șef tribal”.
Predicție Dragoș: Roman Reigns. Nu cred că Jey poate fi wrestler-ul care să ia titlul de pe Reigns indiferent de situație. Nu știu cât mai are de stat Jimmy dar probabil o să fie o pauză pentru Usos și vedem în ce ipostază o să revină.

SmackDown Women’s Championship Hell in a Cell Match: Bayley (c) vs. Sasha Banks
Predicție 18TatHard: Sasha Banks. Bayley a avut un run bun dar, acum e timpul pentru o schimbare iar Sasha e cea mai potrivită pentru un nou run în postura de campioană feminină în SmackDown.
Predicție Dragoș: Sasha Banks. La acest meci nu sunt sigur pe câștigătoare, aș zice că e 51% Sasha, 49% Bayley. E meciul așteptat de toată lumea, Bayley a depășit recordul de zile ca și campioană așa că e posibil să piardă deși feud-ul abia a început. De asemenea, sunt sigur dacă o să fie pus în Main Event.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !