Sustineti InRing.Ro
EditorialeWWEWWE PPV

Predicții pentru WWE FastLane 2021

Iată-ne ajunși în ziua Pay-Per-View-ului WWE FastLane din acest an. Doar câteva ore ne mai despart de ultimul eveniment înainte de WrestleMania 37.

Mai jos găsiți card-ul cu meciurile ce vor avea loc în cadrul acestui show și predicțiile mele și ale colegului meu, Alexander Cojocaru.

United States Championship Match: Riddle (c) vs. Mustafa Ali
Predicție 18TatHard: Riddle. Ar fii absurd ca Riddle să piardă titlul acum. Cu siguranță Mustafa Ali va deveni campion U.S. dar nu acum, poate după WrestleMania 37.
Predicție Alexander: Riddle. Sper ca acest feud să se termine aici, pentru că Ali nu îmi inspiră nimic.

Single Match: Shinsuke Nakamura vs. Seth Rollins
Predicție 18TatHard: Seth Rollins. Fără doar și poate Rollins va câștiga acest meci. Nu văd de ce WWE i-ar oferi victoria lui Nakamura, chiar si cu un push major din punctul meu de vedere, Shinsuke nu mai transmite nimic. „Bate fierul cât e cald”, vorba aia…altfel, „Ciorba reîncălzită” nu mai are același gust.
Predicție Alexander: Seth Rollins. Chiar mă mir să îl văd pe Nakamura pe card-ul unui PPV. Cu siguranță acest meci este făcut pentru a duce la o înfruntare între Cesaro vs. Rollins la WrestleMania 37, din păcate pentru Shinsuke și din fericire pentru Cesaro.

Intercontinental Championship Match: Big E (c) vs. Apollo Crews
Predicție 18TatHard: Big E. Se vede clar că oficialii îi acordă un push semnificativ lui Apollo Crews, dar nu cred că vor pune titlul I.C. pe el înainte de WrestleMania.
Predicție Alexander: Apollo Crews. Având în vedere cum l-au construit pe Apollo, acesta nu are voie să piardă aici! De ce? Pentru că dacă pierde, tot storyline-ul în care este impicat el acum, ar fi în zadar. Mă aștept să ia titlul, iar rematch-ul să aibă loc la WrestleMania.

Single Match: Alexa Bliss vs. Randy Orton
Predicție 18TatHard: Bray Wyatt revine la WWE TV. Nu cred că Alexa se va înfrunta cu Orton, adică pe bune…WTF. Cu siguranță vom avea parte de un segment în ring unde, cel mai probabil, Wyatt își va face apariția.
Predicție Alexnder: Randy Orton. Sper să nu o pună pe Bliss să facă pin pe Orton în niciun fel. Ar fi total aiurea. Cu siguranță revine Bray Wyatt aici. Rămâne de văzut sub ce formă. Cert este că vom avea un meci între Wyatt și Randy la Mania.

Women’s Tag Team Championship Match: Nia Jax & Shayna Baszler (c) vs. Sasha Banks vs. Bianca Belair
Predicție 18TatHard: Nia & Shayna. Văd acest meci unul controversat în care Banks și Belair nu se vor înțelege deloc iar asta le va costa titlurile Tag Team feminine. După acest meci, Sasha și Bianca vor da „vina” una pe alta și totul se va încheia cu un meci pentru titlul feminin din SmackDown la WrestleMania.
Predicție Alexander: Sasha Banks & Bianca Belair. Având în vedere că aceste titluri au fost folosite pentru a construi diverse feud-uri mai importante, mă aștept ca și acum să se facă același lucru iar oficialii să pună acele titluri pe viitoarele adversare de la WrestleMania.

No Holds Barred Match: Drew McIntyre vs. Sheamus
Predicție 18TatHard: Drew McIntyre. Nici prin gând să nu vă treacă că McIntyre va fi învins de către Sheamus la acest PPV. Nu ar avea logică, mai ales că Drew se va înfrunta cu Bobby Lashley pentru titlul WWE la WrestleMania.
Predicție Alexander: Drew McIntyre. Inițial acest meci avea ca miză postura de challenger la WrestleMania la titlul lui Bobby Lashley. Acum l-au făcut doar un meci fără miză cu o stipulație aparte. Mie îmi aduce aminte acest feud de cel dintre Sheamus și Cesaro, care l-a fel s-au bătut până s-au rupt de nu știu câte ori. Sper să se oprească aici, Drew câștigă și merge după centura lui Lashley.

Universal Championship Match: Roman Reigns (c) w/Paul Heyman & Jey Uso vs. Daniel Bryan
Predicție 18TatHard: „The Big Dog” Reigns. Sper să nu transforme meciul lui Reigns cu Edge la WrestleMania într-un Triple Threat unde să fie și Bryan. După părerea mea meciul și-ar pierde mult din farmec și vibe.
Predicție Alexander: Roman Reigns. Din păcate e destul de evident, că așa a fost cam tot reign-ul lui Reigns. Totuși, există posibilitatea ca după acest meci, să avem parte de o surpriză, iar meciul de la Mania să fie un 3-Way cu Daniel Bryan impicat și el. Rămâne de văzut, ne vom da seama după acest meci sau după următorul SmackDown.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages