Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Predicții pentru WWE Extreme Rules 2021

Doar câteva ore ne mai despart de un alt Pay-Per-View al WWE, este vorba despre Extreme Rules. Pentru o seară, compania lui Vince McMahon va fi dusă la extrem. Mai jos, găsiți predicțiile mele pentru meciurile ce se vor disputa în cadrul acestui eveniment.

United States Championship Triple Threat Match: Damian Priest (c) vs. Sheamus vs. Jeff Hardy
Predicție: Jeff Hardy. Știu, e cam devreme ca Priest să rămână fără titlul U.S. dar, ceva îmi spune că oficialii vor pune centura pe Hardy, având în vedere tema PPV-ului, Jeff, fiind cunoscut pentru ”momentele extreme” din cariera sa.

SmackDown Women’s Championship Match: Becky Lynch (c) vs. Bianca Belair
Predicție: Becky Lynch. E atât de previzibil acest rezultat încât, nu am nimic de adăugat.

Single Match: Liv Morgan vs. Carmella
Predicție: Carmella. WTF is this…?!

SmackDown Tag Team Championship: The Usos (c) vs. The Street Profits
Predicție: The Usos. Eu unul, cred că aceste titluri nu vor fi luate de pe Jimmy și Jey până când vărul lor, Roman Reigns, nu va pierde centura Universală.

RAW Women’s Championship Match: Charlotte Flair (c) vs. Alexa Bliss
Predicție: Alexa Bliss. Sper să se întâmple asta, chiar îmi doresc să o văd pe Bliss din nou campioană feminină în RAW. Eu zic că merită.

Universal Championship Extreme Rules Match: Roman Reigns (c) w/Paul Heyman vs. ”The Demon” Finn Balor
Predicție: Roman Reigns. Păcat că oficialii pun demonul să piardă aici, având în vedere că el a fost primul deținător al acestui titlu. Chiar și așa, o înfrângere în fața lui Reigns, nu l-ar afecta atât de tare.

PS: Per-Total, un card slăbuț. Probabil, WWE vor adăuga meciuri în ”ultimul moment” pentru a justifica cele 3 ore cât durează PPV-ul. Ciudată situație, spun eu.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages