EditorialeWWEWWE PPV

Predicții pentru WWE Elimination Chamber 2021

Suntem la doar câteva ore distanță de Pay-Per-View-ul WWE Elimination Chamber, penultimul eveniment înainte de WrestleMania 37. Mai jos găsiți atât card-ul final cu meciurile ce vor avea loc la show-ul din această noapte cât și predicțiile mele pentru fiecare înfruntare.

United States Championship Triple Threat Match: Bobby Lashley (c) vs. Matt Riddle vs. Keith Lee
Predicție: Riddle. Nu știu de ce dar, ceva mă face să cred că Lashley va pierde centura US ori acum la Chamber, ori la Fastlane, tocmai pentru ca apoi să primească o oportunitate și mai mare…poate la centura WWE. Și Lee ar putea câștiga acest meci, însă la cum este văzut acum în ochii lui Vince McMahon mă cam îndoiesc că se va întâmpla asta. By the way, rămâne de văzut dacă Keith Lee va fi prezent la eveniment, încă nu se știe 100%.

RAW Women’s Championship Match: Asuka (c) vs. Lacey Evans
Predicție: Asuka. Nu știu cum se va termina acest meci sau chiar dacă va începe având în vedere că Lacey este însărcinată și totul este legit. Oricum, indiferent ce au decis oficialii să facă, Asuka își va păstra centura și va merge la WrestleMania 37 în postura de campioană feminină a RAW-ului.

WWE Championship Elimination Chamber Match: Drew McIntyre (c) vs. Randy Orton vs. AJ Styles vs. Jeff Hardy vs. Kofi Kingston vs. Sheamus
Predicție: Drew McIntyre. Fără doar și poate, McIntyre va supraviețui și își va păstra centura după acest meci. Interesant ar fi un cash-in din partea lui The Miz, însă sunt puține șanse să se întâmple acest lucru. Eu tot cred în proporție de 99,9% că The Miz va face cash-in la WrestleMania 37 sau în seara următoare la RAW. Indiferent de moment, The Miz mai merită un title run ca și campion WWE, zic. Victoria lui McIntyre, ar ajuta la un feud bun cu Lashley care cred că va începe în scurt timp și se va întinde cel puțin pe parcursul a două PPV-uri, respectiv FastLane și bineînțeles, WrestleMania 37. Eu unul chiar aș vrea să văd un storyline între cei doi.

WWE Women’s Tag Team Match: Nia Jax & Shayna Baszler (c) vs. Sasha Banks & Bianca Belair
Predicție: Nia & Shayna. Este evident că Bianca Belair va merge spre titlul feminin din SmackDown la WrestleMania 37, iar feud-ul dintre ea și Sasha Banks va începe chiar după acest meci.

Elimination Chamber Match (Câștigătorul va primi imediat o șansă la titlul Universal deținut de Roman Reigns): Cesaro vs. Daniel Bryan vs. Jey Uso vs. King Corbin vs. Kevin Owens vs. Sami Zayn
Predicție: Daniel Bryan. Sincer, ar fi cam booring ca Owens sau Jey Uso să câștige acest meci. Vince, i-am mai văzut pe cei doi înfruntându-se cu Reigns, deschide capul și oferă-le și altora oportunități. Cesaro ar mai fi o variantă, dar tare îmi e că nu se va întâmpla asta. La cât de nebun e Vince, nu m-ar surprinde ca Zayn să câștige meciul doar pentru ca „boss-ul” să-și mai „bată organul genital masculin” de Universul WWE. Vince merge pe premiza „clientul nostru, prostu nostru”.

WWE Universal Championship Match: Roman Reigns w/Paul Heyman (c) vs. Daniel Bryan
Predicție: ”The Big Dog Reigns”. Indiferent cu cine se va înfrunta, Roman își va păstra centura și vom avea parte de un meci între el și Edge la WrestleMania 37. Sorry că v-am mai spus asta odată.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !