Sustineti InRing.Ro
EditorialeWWEWWE PPV

Predicții pentru WWE Clash of Champions 2020

Iată-ne ajunși pe ultima „sută de metrii” a Pay-Per-View-ului WWE Clash of Champions din acest an. Acesta eveniment are în prim-plan toți campionii din WWE, deoarece titlurile acestora vor fi puse în joc.

În cele ce urmează, împreună cu colegul meu Dragoș, vă vom oferi predicțiile noastre pentru meciurile care vor avea loc în cadrul show-ului respectiv.

United States Championship Match: Bobby Lashley (c) vs. Apollo Crews
Predicție 18TatHard: Bobby Lashley. Lashley are în spate The Hurt Buisness, unde mai pui că își apără și pentru prima dată centura. În plus, după părerea mea…titlul U.S. nu mai are ce căuta la Apoll, cel puțin pentru moment.
Predicție Dragoș: Lashley. Sprijinit de Hurt Business și la primul title defence nu îl văd pe Bobby pierzând. Sunt curios dacă acesta o să fie ultimul meci dintre Crews vs. The Hurt Business și în ce direcție o să meargă acum.

RAW Tag Team Championship Match: The Street Profits (c) vs. Andrade & Garza
Predicție 18TatHard: Andrade și Garza. Deja mi s-a cam luat de The Street Profits. Spre binele centurilor, merită deținători noi.
Predicție Dragos: Andrade & Garza. The Street Profits au avut un reign foarte lung și destul de ok deși au fost PPV-uri la care au lipsit sau au fost în Pre-Show. Andrade și Garza încearcă să ia titlurile de atât de mult timp încât încă o înfrângere îi îngroapă definitiv.

RAW Women’s Championship Match: Asuka (c) vs. Zelina Vega
Predicție 18TatHard: Asuka. Mă repet, văd un reign lung din partea lui Asuka. Sigur acest meci va fi mai mult squash.
Predicție Dragoș: Asuka. Filler Match pentru Pre-Show, nicio șansă reală pentru Zelina în acest meci, e bine totuși că mai luptă și ea.

SmackDown Women’s Championship Match: Bayley vs. Nikki Cross
Predicție 18TatHard: Bayley. Aștept feud-ul lui Bayley cu Sasha Banks. Referitor la Sasha, cred că va interveni în acest meci.
Predicție Dragoș: Bayley. Alt filler, Bayley nu va pierde titlul până începe programul cu Sasha Banks.

SmackDown Tag Team Championship Match: Cesaro & Shinsuke Nakamura vs. Lucha House Party
Predicție 18TatHard: Cesaro & Nakamura. Reign-ul lor e abia la început, sunt o echipă stabilă. Chiar au potențial.
Predicție Dragoș: Nakamura & Cesaro. Lucha House Party se va destrăma în curând, poate chiar după acest meci.

Intercontinental Championship Triple Threat Ladder Match: Jeff Hardy (c) vs. Sami Zayn vs. AJ Styles
Predicție 18TatHard: Jeff Hardy. Acest titlu stă bine la Hardy, și după părerea mea a devenit mai relevant.
Predicție Dragoș: Sami Zayn. Un meci foarte interesant, personal e meciul pe care îl aștept cel mai mult la acest PPV. Cred că este prea devreme ca Jeff să piardă acum dar storyline-ul cu Zayn care vine cu titlul pe care nu la pierdut ar putea să îi ofere șansa lui Hardy pentru un run la titlul lui Roman Reigns.

SmackDown Women’s Tag Team Match: Shayna Baszler & Nia Jax (c) vs. The Riott Squad
Predicție 18TatHard: Baszler & Nia Jax. Cea mai bună echipă feminină din WWE la ora actuală. Title Run-ul lor sigur va fi unul îndelungat.
Predicție Dragoș: Baszler & Jax. Ar fi prea devreme ca cele două să piardă titlurile și nu cred că momentan vor pierde pentru următoarele 2-3 PPV-uri.

WWE Championship Ambulance Match: Drew McIntyre (c) vs. Randy Orton
Predicție 18TatHard: ”The Viper” Orton. Încă mai sper ca Vince McMahon să pună titlul pe Randy. Speranța moare ultima…mai bine mai târziu decât deloc, vorba aia.
Predicție Dragoș: Randy Orton. Drew a avut un reign excelent, s-a descurcat de minune în postura de campion mondial iar meciul acesta se poate termina bine pentru personajul lui chiar dacă pierde. Randy Orton arată excelent ca și heel acum, iar un meci fără descalificări în care cineva poate interveni (Retribution) e momentul perfect pentru title change.

WWE Universal Championship Match: Roman Reigns (c) w/Paul Heyman vs. Jey Uso
Predicție 18TatHard: „The Big Dog” Reigns. Chiar și așa, Jey sigur se bucură că a putut lucra cu vărul său.
Predicție Dragoș: Roman Reigns. Jey Uso a fost un pretendent total neașteptat, cel puțin de către mine, storyline-ul până la meci a fost ok, dar știm clar că Reigns nu poate să piardă centura așa repede și mai ales în fața vărului său, care nu e tocmai un personaj potrivit pentru titlul Universal. Să sperăm că o să iasă bine din meciul ăsta și poate pe viitor să aibă și el un reign cu un titlu important.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages