EditorialeWWEWWE PPV

Predicții pentru WrestleMania 37

În fiecare an, ”Road to WrestleMania” accentuează vibe-ul pentru cel mai important eveniment al WWE, WrestleMania. Respectivul Pay-Per-View a ajuns la ediția cu numărul 37, o ediție care anul acesta va fi mai specială decât în mod normal. Pe lângă faptul că show-ul va avea loc pe parcursul a două nopți (sâmbătă, 10 aprilie și duminică, 11 aprilie), oficialii permit accesul fanilor în arenă după mai bine de un an de absență datorată pandemiei Covid-19.

În acest editorial aveți atât cardul cu meciurile ce se vor disputa în cadrul PPV-ului WrestleMania 37, cât și predicțiile mele și ale colegului meu Alexander.

Tag Team Turmoil Divas Match: Naomi & Lana vs. Mandy Rose & Dana Brooke vs. The Riott Squad vs. Natalya & Tamina (Night 1)
Predicție 18TatHard: Natalya & Tamina. Sincer să fiu, nici nu urmăresc evoluția acestor dive la WWE TV și nu prea am ce să spun despre acest meci. Totuși tind să cred că vor câștiga cele două veterane ale companiei.
Predicție Alexander: –

Single Match: Cesaro vs. Seth Rollins (Night 1)
Predicție 18TatHard: Seth Rollins. Dacă ar fi după mine, Cesaro ar câștiga acest meci având în vedere cât de bine s-a descurcat în build-upul lui. Cu toate acestea, cred și sper că push-ul lui Cesaro va începe după Mania, chiar dacă pierde acest meci cu Seth Rollins. Cert este că se află pe cardul celui mai important eveniment anual al companiei.
Predicție Alexander: Seth Rollins. Dacă ar fi să aleg să câștige acest meci cine vreau eu și cine are cea mai mare nevoie de victorie aici, mai ales în fața lui Rollins, atunci aș alege evident, Cesaro. Dar, având în vedere că poate oficialii vor doar să îl expună pe Cesaro în lumina reflectoarelor, însă nu să și câștige, mă gândesc că vor merge pe varianta Rollins.

RAW Tag Team Championship Match: The New Day (c) vs. AJ Styles & Omos (Night 1)
Predicție 18TatHard: AJ Styles & Omos. Știu că pe unii i-ar putea surprinde această predicție deoarece vorbim de Omos care este un bodyguard fără experiență în ring dar, să nu uităm că Braun Strowman a câștigat titlurile Tag Team din RAW alături de un puști, Nikolas, la WrestleMania 34. În plus, acum este vorba despre Styles, un superstar de top care reprezintă cu brio stable-ul cu Omos. De asemenea, Omos își va face debutul în ring la Mania, așa că mă aștept ca el și AJ să obțină victoria.
Predicție Alexander: AJ Styles & Omos. Din câte știu erau ceva zvonuri că Omos nu prea le are cu wrestlingul. Chiar nu înțeleg de ce l-au băgat în storyline-ul ăsta dacă nu poate lupta. Oricum, vor pune titlurile pe ei ca să fie Styles în postura de Grand Slam Champion.

Tag Team Match: The Miz & John Morrison vs. Bad Bunny & Damien Priest (Night 1)
Predicție 18TatHard: Bad Bunny & Damien Priest. Chiar dacă vorbim de doi veterani ai companiei, The Miz și Morrison, nu cred că aceștia vor obține victoria în acest meci. Ai două prezențe noi în acest meci, nu ai cum să le faci să piardă și mai ales la Mania. Oricum, sunt de părere că această înfrângere nu-i va afecta prea tare pe Miz & Morrison.
Predicție Alexander: Bad Bunny & Damien Priest. E clar de fiecare dată că vedetele venite la WM vor câștiga în fața wrestlerilor deja consacrați. Așa consideră WWE-ul că trebuie.

Steel Cage Match: Braun Strowman vs. Shane McMahon (Night 1)
Predicție 18TatHard: Braun Strowman. E momentul ca ”The Monster Among Men” să pună mâna pe Shane McMahon, după ce Shane l-a tot fentat pe la WWE TV. Sper să nu avem surprize iar McMahon să câștige pentru că Strowman ar scădea și mai mult în ochii fanilor.
Predicție Alexander: Braun Strowman. De fel, Shane McMahon pierdea la Mania, asta până acum doi ani când l-a bătut pe The Miz. Așadar, nu m-aș mira ca și acum să fie o surpriză și să câștige McMahon, dar l-ar îngropa și mai rău pe Strowman, care oricum mi se pare destul de îngropat. Sper să câștige cine trebuie.

SmackDown Women’s Championship Match: Sasha Banks (c) vs. Bianca Belair (Night 1)
Predicție 18TatHard: Sasha Banks. De regulă, consider că, Bianca Belair ar trebui să obțină victoria acum, având în vedere că a câștigat meciul Royal Rumble feminin. Alt vibe este atunci când cel/cea care câștigă Rumble-ul și obține o șansă la titlu în cadrul WrestleMania, să câștige și meciul de la acest eveniment. Practic, așa își îndeplinește întreg obiectivul, iar câștigarea Rumbe-ului ar deveni mult mai credibilă, părerea mea. Cu toate acestea, nu cred că Sasha pierde acum, title reign-ul ei va mai continua puțin.
Predicție Alexander: Bianca Belair. E destul de clar că Belair va fi următoarea campioană. Banks a avut un reign ok și a adus ceva expunere pentru WWE în media, dar e timpul să îi predea ștafeta Biancăi.

WWE Championship Match: Bobby Lashley w/MVP (c) vs. Drew McIntyre (Night 1)
Predicție 18TatHard: Bobby Lashley. Sper ca Vince să nu facă vreo surpriză din nou. M-a surprins destrămarea The Hurt Business și nici acum nu înțeleg de ce a decis să facă asta. În fine, sper să lase titlul pe Lashley, chiar merită din plin. Cine știe, poate după Mania urmează un feud între Bobby și Brock Lesnar. Dream Match!!!
Predicție Alexander: Drew McIntyre. Încă eram oarecum indecis până azi, nici acum nu sunt sigur 100% care va fi rezultatul, însă înclin să cred că vor profita de ocazie să îl facă pe McIntyre pentru a 3-a oară campion mondial în decurs de 12 luni, de data asta în fața fanilor.

United States Championship Match: Riddle (c) vs. Sheamus (Night 2)
Predicție 18TatHard: Sheamus. Știu că reign-ul lui Riddle nu a durat foarte mult dar, nici nu a fost cine știe ce. Unii poate spun că este prea devreme ca Riddle să piardă centura U.S. însă, nu este deloc așa. După părerea mea, oficialii au testat un mic reign pentru Riddle, care nu prea a fost ce trebuie. Oricum, dacă Keith Lee era în Triple Threat-ul de la Elimination Chamber, Riddle nu mai câștiga acest titlu. Sheamus merită încă un title run acum, chiar dacă în mid-card.
Predicție Alexander: Sheamus. Meciul mi se pare venit de nicăieri. Aș fi vrut să îl construiască ceva mai puternic. Nu m-ar deranja dacă ar câștiga Sheamus, având în vedere efortul depus în această perioadă. Și chiar cred că se va întâmpla asta, ca un ”mulțumesc” pentru Sheamus, pentru efort și pentru că a contribuit și el la construirea Main Event-ului.

Single Match: Kevin Owens vs. Sami Zayn (Night 2)
Predicție 18TatHard: Kevin Owens. Eu unul, nu îl văd pe Sami Zayn mai mult decât un jober și așa va rămâne. WWE nu a știut să-l folosească de la început în Main Roster deci, a rămas cu rolul de jober. Să nu uităm că meciul îl include pe Owens, care din punctul meu de vedere merită un push semnificativ. Come on Vince…plz!!!
Predicție Alexander: Kevin Owens. Eu le-aș fi dat gimmick match, cu gândul la Ladder War-ul în care au fost ei implicați prin ROH. Un meci simplu nu știu cât de satisfăcător va fi.

RAW Women’s Championship Match: Asuka (c) vs. Rhea Ripley (Night 2)
Predicție 18TatHard: Rhea Ripley. Chiar dacă Rhea Ripley a debutat recent în Main Roster, ar putea deveni noua deținătoare a titlului feminin din RAW, așa ca de „bun venit”. Are potențial și merită. Deja mă gândesc la un feud între ea și Becky Lynch…Dear Good!!!
Predicție Alexander: Rhea Ripley. Ripley ar aduce un univers mai larg la titlul feminin, pentru că Asuka este limitată de limbă. Sper să pună titlul pe junioară.

Nigerian Drum Fight Intercontinental Championship Match: Big E (c) vs. Apollo Crews (Night 2)
Predicție 18TatHard: Apollo Crews. Big E a avut un reign bun și nu ar trebui să piardă acum, dar având în vedere că oficialii vor să-i acorde un push lui Crews, mai ales că l-au integrat puțin în storyline-ul de top al lui Roman Reigns, ar fi momentul perfect să pună titlul pe el la Mania. Ceea ce cred că se va și întâmpla.
Predicție Alexander: Apollo Crews. Am zis și data trecută că va câștiga Apollo, însă nu a fost să fie. Se pare că au păstrat victoria pentru WM. De data asta sunt 100% sigur că victoria și titlul merg la Apollo, care sper să reușească să facă ceva interesant de data asta.

Single Match: ”The Fiend” Bray Wyatt w/Alexa Bliss vs. Randy Orton (Night 2)
Predicție 18TatHard: ”The Fiend” Wyatt. ”The Fiend” is back, de această dată în postura unui personaj și mai interesant. Odată cu revenirea la WWE TV, Wyatt va obține și victoria la Mania, sunt 100% sigur de asta. Și ”The Viper” Orton, merită să câștige, însă ”The Fiend” are mai multă nevoie de victorie acum, având în vedere cele întâmplate la WWE TLC 2020. Alexa Bliss, s-a descurcat cu brio în feud-ul lui Wyatt cu Randy, deci victoria aliatului său este inevitabilă. Prin câștigarea acestui meci, ”The Fiend” ar fi privit din nou cu ochi buni de către fani. Nu cred că Randy Orton ar fi deranjat de această înfrângere, mai ales știind că, contribuie la binele companiei.
Predicție Alexander: ”The Fiend”. Ar trebui să pună victoria pe Wyatt acum, având în vedere că data trecută a câștigat Orton și i-a dat foc. Eu sper totuși să câștige Randy și să încheie feud-ul ăsta care pe mine nu prea m-a interesat prea mult.

Universal Championship Triple Threat Match: Roman Reigns w/Paul Heyman vs. Edge vs. Daniel Bryan (Night 2 – Main Event)
Predicție 18TatHard: Edge. După mine, ăsta ar fi cel mai corect rezultat al meciului. Înțeleg, a revenit „fața companiei” la SummerSlam 2020, l-ai făcut campion de top în SmackDown, ai lăsat titlul pe el până la cel mai important eveniment al companiei, dar gata. Cel mai bine ar fi ca ”The Big Dog” Reigns să piardă acum, oricum la ce gimmick solid are nu îl va afecta mai deloc. Am zis-o și am să o mai zic, să nu uităm că ”Rated-R Superstar” a revenit în ring după o absență de 11 ani. Este momentul său de glorie, a câștigat meciul masculin Rumble, acum e timpul să dețină titlul suprem din SmackDown. Vince, te rog, nu face vreo prostie…refuz să cred că ți-a murit și ultimul neuron sănătos. La început, am fost iritat de adăugarea lui Bryan în meci, dar după am înțeles de ce a fost luată această decizie. Edge va face pin-ul pe Bryan, pentru ca Roman Reigns să nu fie prea tare afectat. Gata, s-a decis! 😀
Predicție Alexander: Edge. Eu aș vrea ca Daniel Bryan să obțină victoria, însă după cum arată storyline-ul, Bryan pare pus acolo pentru a se face pin-ul pe el. Acum, că e adus pentru a fi protejat Reigns sau nu, habar nu am. Înclin să cred că vor merge pe victoria veteranului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !