Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

*Potențial SPOILER* despre vigneta cu persoana misterioasă de la WWE Money in the Bank 2022

Seara trecută, în timpul Pay-Per-View-ului WWE Money in the Bank, a fost difuzată o vignetă care promova revenirea sau debutul unui superstar misterios.

După difuzarea vignetei, Bray Wyatt și Gable Steveson au fost foarte menționați pe internet. Mulți au speculat că este vorba despre întoarcerea lui Wyatt, din cauza modului în care a fost făcută vigneta. Alții au speculat că este vorba despre Steveson datorită medaliei de aur care a apărut. Cu toate acestea, toate semnele par să ducă la Edge.

Ryan Satin a postat câteva screenshot-uri din vignetă și se poate observa clar o plăcuță de înmatriculare din Texas pe care scrie ”Latino Heat”, o referință evidentă la Eddie Guerrero. Într-o altă imagine, se văd ochelari lipiți cu bandă adezivă, care par a fi o referință la The Dudley Boyz. În al treilea cadru, se vede medalia de aur (Kurt Angle). De asemenea, au fost arătate cruci (Christian) și brățări (Jeff Hardy).

Toți cei care au fost enumerați sunt foști adversari a lui Edge pe care i-a învins de-a lungul carierei sale. În plus, oficialii au putut să recreeze câteva cadre din primele vignete ale lui Edge care au dus la debutul său acum 24 de ani, iar cadrele din biserică par să fie o referință la Judgment Day.

”The Rated-R Superstar” lipește de câteva săptămâni de la WWE TV, după ce The Judgment Day s-a întors împotriva lui în urma venirii lui Finn Balor în stable. Dacă toate indiciile se adeveresc, atunci se pare că Edge va reveni foarte curând.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages