Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

*Potențial SPOILER* despre meciul dintre Roman Reigns vs. Drew McIntyre la WWE Clash at the Castle

După cum știm, campionul Undisputed WWE Universal, Roman Reigns, își va apăra titlurile împotriva lui Drew McIntyre la Pay-Per-View-ul Clash at the Castle din această seară, în Marea Britanie. Acum avem informații despre planul actual pentru rezultatul acestui meci.

Vă reamintim că Reigns are un reign impresionant de mai bine de doi ani în Main Roster ca și campion Universal. La începutul acestui an, în cadrul WrestleMania 38, ”Tribal Cheif” a câștigat și titlul WWE.

Cu toate acestea, Roman se află în fața celui mai important adversar de până acum, McIntyre. Majoritatea fanilor se întreabă dacă în această seară va avea loc în sfârșit detronarea ”Șefului Tribal”.

Înaintea meciului foarte așteptat, Xero News raportează că acesta va avea parte de ”momente importante”.

„Main Event-ul de la Clash va avea parte de momente importante, NU va fi un meci clean.”

Același raport precizează că planul actual nu este ca Roman Reigns să plece cu ambele titluri, dacă ele vor fi puse în joc, lăsând să se înțeleagă că există șanse ca Reigns să piardă doar o centură din cele două astă-seară.

„În acest moment, planul nu este ca Roman să își păstreze ambele titluri. Bineînțeles, asta dacă va mai avea vreo centură.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages