Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Potențial *SPOILER* cu privire la planurile pentru Roman Reigns și Seth Rollins

Timpul petrecut de Seth Rollins în promoții precum Ring of Honor l-a ajutat cu siguranță să-și perfecționeze skill-urile înainte de a merge în WWE. Heel-ul și gimmick-ul actual odios al lui Rollins nu reușește să enerveze fanii. În plus, Seth nu respectă un script în timpul promo-urilor, la fel ca Roman Reigns.

WWE a indicat în cele din urmă un feud între Seth Rollins și Reigns pe parcursul SmackDown-ului de săptămâna trecută. Cu toate acestea, oficialii încă nu au confirmat un meci între cei doi.

Conform lui Dave Meltzer de la Wrestling Observer Radio, WWE are în plan ca Rollins să se confrunte cu Reigns pentru titlul Universal la Pay-Per-View-ul Royal Rumble din acest an. S-a menționat, de asemenea, că probabil Seth îi va încheia reign-ul lui ”Tribal Cheif”.

„Planul era ca Seth să devină Campion WWE la Pay-Per-View-ul Day 1, iar Brock Lesnar să câștige titlul Universal tot la acest eveniment. Datorită incursiunii de ultim moment, Lesnar, este acum Campion WWE. Rollins, urma să-și apere centura într-una dintre cele două seri a WrestleMania 38 și apoi Brock și Roman se înfruntau pentru centura Universală în cealaltă seară a Mania. Mi s-a spus că se va ajunge la planurile inițiale. Așa că mă întreb dacă asta înseamnă că va exista un schimb de titluri, centura Universală va merge cu Seth în RAW și centura WWE care ar ajunge cel mai probabil la Roman, va rămâne în SmackDown. Asta, bineînțeles dacă ”The Beast” nu va fii în brand-ul albastru altfel, lucrurile ar sta în favoarea lui Brock.”

Rămâne de văzut dacă Seth Rollins îl va învinge sau nu pe Roman Reigns în meciul lor pentru titlul Universal sâmbătă, 29 ianuarie la PPV-ul WWE Royal Rumble.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages