Sustineti InRing.Ro
WWE PPVWWE SmackDown

Potențial *SPOILER* cu privire la planul pentru Main Event-ul de la WWE Royal Rumble 2022

Se pare că feud-ul lui Drew McIntyre cu Happy Corbin și Madcap Moss se va incheia în curând, iar Roman Reigns va trece la un nou feud după 1 ianuarie.

La SmackDown-ul de săptămâna trecută, a fost anunțat faptul că McIntyre se va confrunta cu Moss la Pay-Per-View-ul WWE Day 1. S-a ajuns la acest meci după ce Corbin i-a sugerat lui Moss să-l accepte.

La recentele house-show-uri, Drew s-a luptat cu Sheamus și Moss. De asemenea, scoțianul a fost implicat și în meciuri Six-Man Tag Team cu diverse superstaruri împotriva The Bloodline, iar la viitoarele Live Event-uri, McIntyre va continua să lucreze așa. De obicei, meciurile de la house-show-uri indică planurile pentru viitoarele PPV-uri.

Drew McIntyre, este promovat să lucreze în echipă cu The New Day în feud-ul lor cu The Bloodline la house-show-urile din ianuarie. În plus, se pare că următorul feud de top este între McIntyre și Reigns.

Un alt lucru demn de remarcat este că oficialii insistă ca McIntyre să nu aibă o oportunitate la titlul Universal, deoarece nu a fost inclus în meciul de tipul Black Friday Battle Royal acum câteva săptămâni în urmă.

Deoarece un rematch între Roman Reigns vs. Brock Lesnar este programat să aibă loc la WrestleMania, este posibil ca la Royal Rumble să vedem Drew McIntyre vs. Reigns, ceea ce înseamnă că ”Tribal Cheif” își va păstra centura la WWE Day 1.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages