Sustineti InRing.Ro
WWE

Potențial *SPOILER* cu privire la întoarcerea lui Sasha Banks și Naomi în WWE

Se pare că Sasha Banks și Naomi sunt așteptate să revină în WWE după încheierea turneului pentru titlurile feminine Tag Team. Fostele campioane au plecat din companie acum 3 luni, la mijlocul unui episod al RAW-ului. De atunci, ele au fost suspendate și lăsate fără centuri.

După ce Vince McMahon a demisionat recent din WWE se pare că Paul ”Triple H” Levesque, șeful echipei creative, a reușit să le convingă pe Banks și Naomi să se întoarcă în companie.

Conform unui raport recent al XeroNews, Sasha și Naomi sunt așteptate să revină după turneul pentru titlurile feminine Tag Team. Majoritatea fanilor cred că este posibil ca finala să aibă loc la Pay-Per-View-ul Clash at the Castle, iar cele două dive ar putea avea o revenire ”șocantă” în Regatul Unit. Dar totuși se pare că nu este cazul.

Nu se știe când va avea loc finala turneului pentru centurile feminine Tag Team, deoarece pe card-ul de la Clash at the Castle a fost adăugat un meci de tipul Six-Women Tag Team.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages