Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

*Potențial SPOILER* asupra planurilor WWE pentru Roman Reigns după WrestleMania 38

Au început promovările locale pentru unele dintre WWE Live Event-urile de după WrestleMania 38, iar meciurile pot oferi detalii asupra planurilor creative din luna aprilie.

Drew McIntyre este programat să se confrunte cu Campionul Universal Roman Reigns la house-show-urile post-Mania 38. Show-ul de pe 16 aprilie în Erie, PA are ca Main Event un meci Triple Threat între Reigns vs. McIntyre vs. Seth ”Freakin” Rollins. De asemenea, la următorul show pe 17 aprilie în Syracuse, NY, fanii prezenți vor avea parte de un meci între Roman vs. Drew.

Socțianul trebuia să înceapă un program cu ”Tribal Cheif” la Live Event-urile din ianuarie și la un moment dat cei doi să înfrunte în cadrul Royal Rumble, dar planurile s-au schimbat datorită accidentării la gât a lui McIntyre.

În plus, la acele Live Event-uri menționate mai sus, actuala campioană feminină din RAW Becky Lynch se va confrunta cu Bianca Belair și Rhea Ripley într-un meci Triple Threat. Belair ar putea fi noua campioană din brand-ul roșu după acest weekend.

Referitor la SmackDown, Aliyah este următoarea pretendentă la titlul feminin al acestui brand, deținut în prezent de către Charlotte Flair.

Ronda Rousey va avea apariții semi-regulate de acum înainte, deoarece este promovată pentru WrestleMania Backlash, Hell in a Cell și Money in the Bank.

Următoarele meciuri sunt anunțate pentru show-ul de pe 23 aprilie 2022 în Montgomery, Alabama:

  • Bobby Lashley vs. AJ Styles vs. Seth ”Freakin” Rollins;
  • Bianca Belair vs. Rhea Ripley.

Desigur, planurile se pot schimba în orice moment.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages