Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Potențial *SPOIER*: Nume important va fi în backstage la WWE Money in the Bank 2021

În această săptămână WWE va avea un weekend important, deoarece mâine seară fanii vor fi prezenți la SmackDown în Houston Texas, iar duminică va avea loc Pay-Per-View-ul Money in the Bank.

PWInsider raportează că Becky Lynch va fi în backstage la MITB. În prezent, încă nu se știe dacă va apărea la show. Trebuie să remarcăm faptul că ea a fost în backstage la evenimentele recente ale WWE.

Dave Meltzer a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că fanii o vor vedea pe Lynch în ring „relativ curând”. Becky se află în cea mai bună formă a vieții sale înainte de revenirea în WWE.

Fosta campioană feminină din WWE nu a mai fost văzută la TV din mai 2020, când a anunțat că este însărcinată. Ea a născut în decembrie și s-a căsătorit cu Seth Rollins luna trecută.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages