WWEWWE SmackDown

Posibilul plan pentru John Cena la SmackDown-ul din această săptămână

John Cena va fi prezent la SmackDown-ul din această săptămână care va avea loc în Boston, orașul său natal. În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a dezvăluit posibilul plan al oficialilor pentru John Cena la SmackDown-ul de vineri noapte. Probabil că după această apariție Cena nu va mai fi văzut des la TV așadar, WWE va profita cât mai mult de prezenta sa din această săptămână.

„La SmackDown-ul de vineri în Boston, John Cena va avea un angle. Așa am înțeles eu lucrurile. Asta ar avea sens, deoarece nu-l vezi pe Cena foarte mult în ultimul timp la TV. Deci, dacă va exista un angle, acesta se va întâmpla vineri, dar nu va fi cu Elias pentru că Elias nu mai este în planuri.”

Meciurile de top din brand-ul albastru la WrestleMania 36 sunt incerte. Rămâne de văzut ce au planificat oficialii pentru John Cena, după ce, planurile inițiale au fost schimbate.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !