AlumniWWE

Posibilul motiv pentru care anumite superstaruri au fost concediate astăzi

WWE a luat prin surprindere fanii după ce în cursul zilei de astăzi a concediat superstaruri la care nimeni nu se aștepta.

Braun Strowman și Lana au semnat contracte noi anul trecut al căror sumă de bani este considerabilă, iar Aleister Black tocmai începuse un feud cu Big E la SmackDown și Ruby Riott a fost prezentă la show-ul de săptămâna trecută. Concedierea lui Murphy nu este la fel de șocantă, deoarece nu a fost utilizat prea mult după ce angle-ul cu familia Mysterio a fost abandonat.

Andrew Zarian de la Mat Men podcast raportează că unele dintre persoanele concediate își doreau să plece. Zarian a menționat că oficialii au adoptat o abordare foarte diferită în acest sens. Cu alte cuvinte, nu mai împiedică anumite superstaruri care ar putea ajunge în AEW. Daniel Bryan părea să fie excepția de la această regulă, cel puțin până acum.

Cele întâmplate astăzi, alimentează speculațiile din mediul online conform cărora Vince McMahon s-ar pregăti să vândă compania iar scăparea de contractele cu sume mari de bani face parte din acest proces.

Se presupune că mai multe superstaruri vor fi concediate în curând.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !