AEW Dynamite

Posibili viitori adversari pentru Bryan Danielson

După ediția de seara trecută a AEW Dynamite, când Bryan Danielson, principalul pretendent la titlul deținut de “Hangman” Adam Page, a făcut un heel turn surprinzător încă din debutul show-ului, un user de pe Reddit a indicat următorii posibili adversari ai “The American Dragon”.

Imediat după ce Adam Page a făcut o referire la principalul pretendent la titlul pe care îl deține începând cu sâmbătă seara, “The American Dragon” și-a făcut apariția pentru a-l felicita. Bryan Danielson a profitat de situație pentru a purta un dialog cu “Hangman” anterior meciului pe care cei doi îl vor avea curând, Bryan fiind din ce în ce mai agresiv verbal, urmând ca segmentul sa se termine cu Dark Order împiedicând un brawl între campionul mondial și principalul contender.

La finele segmentului a urmat un meci între Bryan Danielson și Dark Order’s Evil Uno, înfruntare pe care Bryan a lucrat-o din postura de heel și pe care a câștigat-o, ulterior “The American Dragon” declarând ca pana la meciul cu Adam Page are de gând sa ii bată pe toți membrii Dark Order, lansând astfel o provocare pentru Colt Cabana pentru un meci la următorul Dynamite, show care va avea loc chiar în Chicago, orasul natal al lui Cabana.

Plecand de la evenimentele petrecute la AEW Dynamite – National Cowboy Shit Day, userul de pe celebra platforma de socializare a dedus ca ulterior Dynamite-ului din Chicago, All Elite Wrestling va filma cele doua show-uri săptămânale în Georgia, astfel încât Bryan l-ar putea înfrunta pe Alan “5” Angels.

Mai mult decât atât, userul de pe Reddit a făcut legătură între orașul gazda al AEW și un alt membru al Dark Order și pentru săptămână imediat următoare. După Georgia, următoarea destinația a All Elite Wrestling este Long Island, New York, astfel ca e posibil sa vedem și un meci între Bryan Danielson și John Silver, fie la Dynamite, fie la Rampage.

Show More

Marius DT

Un "fanboy" AEW ceva mai atipic, dacă e ceva de criticat, așteaptă-te s-o fac. Implicat în fenomen de 15 ani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !