Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPV

Posibila locație pentru Pay-Per-View-ul WWE Royal Rumble 2023 a fost dezvăluită

Royal Rumble este unul dintre cele ”4 mari” Pay-Per-View-uri ale WWE care se desfășoară în luna ianuarie și marchează începerea ”Road to WrestleMania”, câștigătorii meciurilor Rumble masculin și feminin obținând șansa garantată la titlul de top în cadrul celui mai important eveniment anual, Mania.

Conform PWInsider, WWE are în plan o locație cunoscută pentru cea de-a 36-a ediție a PPV-ului Royal Rumble, este vorba despre San Antonio, Texas. Show-ul se va desfășura la Alamodome, o arenă care poate găzdui foarte mulți fani.

„În ultima săptămână, oficialii WWE au discutat ca ediția Pay-Per-View-ului Royal Rumble de anul viitor să aibă loc în San Antonio, Texas. În trecut, compania a organizat de multe ori Rumble la Alamodome, arenă cu o capacitate de 64.000 de locuri, PPV-ul ținându-se acolo atât în 1997, cât și în 2017. Ar fi logic ca acesta să fie din nou locul de desfășurare a evenimentului. Evident, încă nu a fost anunțat nimic oficial, dar vă vom ție la curent pe baza acestui subiect.”

WWE a anunțat deja locația pentru WrestleMania 39. Evenimentul respectiv se va desfășura pe SoFi Stadium din Inglewood, California.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages