WWEWWE PPV

Posibil *SPOILER Major* pentru WWE Super ShowDown

Oficialii din WWE lucrează la planurile pentru WrestleMania 36, dar nu pot include toate superstarurile pe card-ul acestui eveniment.

Goldberg va avea un meci împotriva lui The Fiend Bray Wyatt la Super ShowDown pe 27 februarie. Probabil că nu va câștiga titlul Universal decât dacă Vince McMahon nu se va răzgândi în ultimul moment.

Wrestling Observer Newsletter raportează că Goldberg nu este programat pentru ediția WrestleMania din acest an. Acest lucru ne face să credem că oricare ar fi finalul meciului din Arabia Saudită, Goldberg nu va câștiga titlul Universal.

„În mod evident, totul se poate schimba, întrucât Vince McMahon ar putea decide în orice moment că Goldberg este un adversar mai bun pentru Roman Reigns la WrestleMania, dar asta înseamnă, totodată, anularea planurilor la care s-a muncit luni de zile pentru build-upul lui Bray Wyatt pentru Reigns.”

Un meci între Roman Reigns vs. Goldberg ar avea o însemnătate mult mai mare. Vince McMahon poate face orice dorește în compania sa. Meciul planificat în acest moment pe card-ul pentru WrestleMania este The Fiend vs. The Big Dog.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !