WWEWWE SmackDown

Posibil *SPOILER* despre planul pentru Sasha Banks după Draft-ul WWE din acest an

Draft-ul WWE din acest an s-a finalizat, iar fanii sunt lăsați să analizeze roster-ele pe care compania lui Vince McMahon le-a modificat. Acest lucru ar putea duce la o schimbare semnificativă a gimmick-urilor pe parcurs, în funcție de modul în care este nevoie de un superstar. Sasha Banks, se află acum în SmackDown și acest lucru ar putea să îi impună să joace rolul unui ”Boss bun” pentru moment.

În timpul Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer, a vorbit despre noile rostere din WWE. Alegerile făcute în Draft vor intra în vigoare pe 22 octombrie, iar fanii ar putea vedea o schimbare și în ceea ce o privește pe Banks.

„În ceea ce privesc femeile din SmackDown, nu există divă de top în acest brand, mă gândesc că Sasha Banks devine babyface, deoarece celălalte două dive de top sunt Charlotte Flair, care în mod clar nu ar trebui să fie babyface și Shayna Baszler, care după cum este folosită nu se pune problema unui babyface turn.”

Se pare că Sasha Banks, este singura divă babyface din SmackDown în acest moment. Rămâne de văzut dacă oficialii vor schimba ceva la ea sau dacă îi vor acorda un push pentru top-card. Fanii nu ar trebui să fie surprinși dacă Sasha ar deveni în cele din babyface.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !