Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Posibil meci pentru titlul Universal la WrestleMania 36

În acest an, WWE nu are nimic ”bătut în cuie” pentru cel mai important eveniment al companiei, WrestleMania care a ajuns la ediția cu numărul 36. Nu a fost vehiculat nici măcar un meci de top. Pay-Per-View-ul Royal Rumble va începe ”Road to WrestleMania” și, în acest moment, se discută despre un ”posibil” meci pentru titlul Universal.

Wrestling Oberver Newsletter raportează că nu există câștigători clari pentru cele două meciuri Royal Rumble din acest an. Un meci ”posibil” pentru WrestleMania 36 este ”The Fiend” Bray Wyatt vs. Roman Reigns. Probabil că oricine îl va elimina pe Brock Lesnar din meciul Royal Rumble, se va îndrepta către centura WWE la Mania.

Roman Reigns este principalul favorit pentru câștigarea meciului 30-Man Royal Rumble. De asemenea, Shayna Baszler este favorită pentru câștigarea meciului Royal Rumble feminin. Va fi interesant să vedem ce vor decide oficialii, dar au 30 de opțiuni pentru fiecare meci care să contureze apoi build-upul pentru WrestleMania.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages