Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Planurile WWE pentru Cody Rhodes la WrestleMania 38, dacă Rhodes semnează un contract

După cum am relatat anterior, Cody Rhodes nu a semnat încă niciun contract cu WWE, dar există planuri pentru el dacă într-un final va ajunge la un acord cu compania lui Vince McMahon.

Oficialii nu sunt siguri ce se întâmplă cu Rhodes și cred că el caută să semneze un contract mai bun sau doar îi amăgește. Cu toate acestea, WWE speră să-l semneze pe Cody înaintea RAW-ului de săptămâna viitoare, care va avea loc în Jacksonville.

Wrestling Observer Newsletter confirmă faptul că un meci între Seth ”Freakin” Rollins vs. Cody Rhodes a fost planificat pentru WrestleMania 38, storyline-ul fiind că Rollins nu are în prezent un adversar la Mania.

Dave Meltzer a spus că storyline-ul lui Rollins trebuia să înceapă după meciul Triple Threat dintre Alpha Academy vs. RK-Bro vs. Seth & Kevin Owens, dar acest meci a avut loc la începutul acestei săptămâni în cadrul RAW-ului, iar Owens este programat să aibă o confruntare cu ”Stone Cold” Steve Austin, și oficialii trebuie să înceapă feud-ul lui Rollins.

Mai devreme am raportat faptul că WWE intenționează să anunțe încă 7 meciuri pe card-ul celui mai important eveniment anual al companiei.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages