Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Planurile WWE pentru Cody Rhodes atunci când revine după accidentarea suferită

Deși Cody Rhodes lipsește din WWE doar de puțin timp, oficialii au deja planuri pentru revenirea sa după accidentarea suferită. Vă reamintim că Rhodes a avut marea revenire la WrestleMania 38 în aprilie și a fost poziționat ca, cel mai bun babyface din RAW, obținând trei victorii consecutive la Pay-Per-View-uri împotriva lui Seth ”Freakin” Rollins, cel mai recent meci având loc la Hell in a Cell, unde a lucrat cu un pectoral rupt.

Cody a suferit o intervenție chirurgicală pentru refacerea mușchiului și în prezent se recuperează. Acesta s-a accidentat în timp ce se antrena cu două zile înaintea evenimentului. Având în vedere că era o ruptură completă a pectoralului, Rhodes a dus meciul la bun-sfârșit, deoarece nu puutea fi afectat mai mult. WWE i-a filmat operația, așa că imaginile vor fi folosite în viitoarele promo-uri.

Compania a anunțat că Rhodes nu va putea lupta timp de 9 luni. Cu toate acestea, Dave Meltzer a relatat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter că majoritatea persoanelor din cadrul WWE se așteaptă ca, Cody să revină înainte de 9 luni, ceea ce ar putea însemna o întoarcere importantă la Royal Rumble. Oficialii l-ar putea păstra ca o surpriză sau ar putea face din Rhodes ”atracția principală” a respectivului eveniment.

S-a menționat că se discută deja despre posibilitatea te a face din revenirea lui Cody Rhodes ”un lucru uriaș” și de a-l dezvolta așa cum s-a întâmplat cu Triple H în 2001-2002, când ”The Game” se întorcea după o ruptură de cvadrilaterală. Odată ce Hunter a revenit la RAW, a fost un babyface care a făcut promo-uri despre câștigarea Royal Rumble și apoi despre câștigarea titlului WWE Undisputed la WrestleMania, unde l-a învins pe Chris Jericho.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages