Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Planurile WWE pe termen lung pentru Ronda Rousey

În timpul unei conversații între Dave Meltzer și Bryan Alvarez la Wrestling Observer Radio, Alvarez a întrebat ce face WWE cu Ronda Rousey și dacă ideea este ca ea să devină heel, deoarece la show-uri, fanii au văzut-o ca babyface.

Meltzer a dat următorul răspuns:

„Nu, ideea este ca ea să fie heel. Ideea pentru Ronda Rousey este, de fapt, de a o face să fie ceea ce a fost înainte, adică să iasă în față, femeia superstar din Main Roster. Nu doar o femeie de din roster care se află sub Bianca Belair, lucru care se cam întâmplase.”

Meltzer a menționat că cifrele Google Trend din acest an pentru Rousey sunt sub Belair iar WWE lucrează pentru a o readuce pe Ronda la statutul pe care îl avea acum câțiva ani.

„Oficialii vor să fie din nou ”atracția principală, la fel ca Brock Lesnar”. Așa că acesta este scopul lor acum. Se crede că la finalul feud-ului dintre Liv Morgan și Ronda Rousey, fosta campioană feminină din SD va ajunge heel. Ceea ce se face acum nu este neaparat pentru a scoate heel-ul din ea, ci să fie o mare vedeta. Dacă va ajunge să fie babyface din toate astea, e bine și așa.”

Dave Meltzer a precizat că în urmă cu un an planul era ca Becky Lynch să o înfrunte pe Ronda Rousey la WrestleMania 39, dar planurile s-ar putea schimba constant în funcție de reacțiile publicului.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages