Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Planurile s-au schimbat, WWE RAW nu va fi un show -14 de săptămâna viitoare

Se pare că planurile s-au schimbat și WWE RAW nu va fi un show TV -14 începând de săptămâna viitoare, dar planurile nu sunt abandonate pentru viitor.

Andrew Zarian raportează că ieri dimineață a fost trimisă o notificare la USA Network pentru schimbarea rating-ului la TV -14, însă se pare că totul a fost pe ”repede înainte” și decizia nu s-a finalizat.

Vă reamintim că, WWE a prezentat un produs mai matur la sfârșitul anilor 90 ca răspuns la faptul că WCW a învins compania la rating-uri. Produsul a avut o oarecare atenuare în jurul anului 2001, datorită presiunii exercitate de Parents Television Council, însă a continuat să fie în mare parte mai violent până după 2007.

În jurul anului 2008, oficialii au început să treacă la PG-Era pentru a atrage mai mulți sponsori și a ”deschide ușile” mai multor colaborări. Trecerea la TV -14 va fi binevenită pentru majoritatea fanilor, dar conducerea va trebui să ia în considerare posibilele reacții negative din partea partenerilor.

O căutare rapidă în grila de programe a show-urilor TV arată că episodul RAW-ului de săptămâna viitoare este catalogat drept TV-PG.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages