WWE

Planurile pentru titlurile Tag Team feminine au fost abandonate?

După ce Sasha Banks și Naomi au fost suspendate și deposedate de titlurile Tag Team feminine în urma plecării lor datorită unor divergențe creative, WWE a anunțat că va organiza un turneu pentru a încorona noile campioane Women’s Tag Team.

Se pare că oficialii aveau în plan să aducă câteva echipe din NXT pentru a completa locurile libere rămase în turneu. Cu toate acestea, compania nu a anunțat încă participantele turneului și când va începe acesta.

În cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer și Bryan Alvarez au spus că nu au auzit nimic despre turneul respectiv în ultima vreme. De asemenea, oficialii nu au încercat să creeze nicio echipă înainte de turneu.

„Turneul Tag Team feminin este incert acum. Da, nu se știe nimic. Oficialii au avut o idee pentru 4 echipe feminine, indiferent cum s-ar ajunge la ele. A fost propusă, dar nu aprobată până acum o săptămână. Acum, habar nu avem ce se întâmplă, nu se știe nimic.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !