WWEWWE PPV

Planurile pentru Roman Reigns și Brock Lesnar la WWE Money in the Bank 2022 ar fi incerte

În cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter, Dave Meltzer a spus că poate confirma planul pentru meciurile lui Roman Reigns din această vară. Cu toate acestea, Meltzer a menționat că este posibil ca lucrurile să se fi schimbat în cazul lui Reigns, deoarece așa cum am relatat în cursul zilei de ieri, el nu mai este promovat pentru Money in the Bank și nici Brock Lesnar, de asemenea.

Meltzer a precizat că momentan totul este incert în ceea ce îi privește pe Roman și Brock la Money in the Bank. Meciul dintre Campionul Undisputed WWE Universal și Riddle ar putea avea loc în continuare, dar nu se știe ce urmează pentru ”The Beast”, care a fost inițial programat pentru evenimentul respectiv de pe stadion. În ciuda acestui fapt, tot în cursul zilei de ieri am raportat că MITB a fost mutat la MGM Grand Arena, care are o capacitate mai mică.

Acum că show-ul se va desfășura într-o arenă mai mică, oficialii pot amâna utilizarea lui Roman Reigns și Brock Lesnar, ceea ce înseamnă că Riddle vs. Reigns ar urma să aibă loc la o dată ulterioară.

În promovarea actuală pentru MITB, Cody Rhodes este ”cap de afiș”. De asemenea, Rhodes este în prim-plan și la Pay-Per-View-ul WWE Hell in a Cell de duminica viitoare.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !