Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

Planurile pentru Randy Orton la RAW-ul de seara trecută au fost abandonate fără explicații

La RAW-ul de seara trecută, au continuat segmentele de curse cu scuterele între Alpha Academy și Matt Riddle, așa cum era planificat, dar după cum s-a putut observa, Randy Orton nu a participat la acele segmente. După cursa cu scuterele, Riddle l-a învins pe Otis într-un meci, însă Orton nu a venit la marginea ring-ului.

PWInsder, a relatat înainte de Royal Rumble că va exista un moment în care ”The Viper” va străluci în fața fanilor prezenți în orașul său natal, St. Louis, deoarece ar primi una dintre cele mai mari reacții din partea publicului. Acest lucru nu s-a întâmplat și, în schimb, Randy a stat în meciul Rumble masculin doar câteva minute înainte de a fi eliminat.

În timpul celei mai recente ediții a Wrestling Observer Radio, Dave Meltzer a menționat că Orton nu a fost prezent la RAW-ul din această săptămână în ciuda faptului că fusese promovat pentru segmentele cu scuterele.

”Nu știu ce s-a întâmplat cu Randy Orton. Dacă vă amintiți, săptămâna trecută cel mai important lucru care urma în segmentele cu scuterele era o cursă între Otis și Orton. ”The Viper” nici măcar nu a fost la show și nici nu a fost băgat în meciul Chamber. Asta este o altă întrebare căruia nu îi știu răspunsul.”

Meltzer a remarcat, de asemenea, cât de ciudată a fost absența lui Randy Orton din episodul brand-ului roșu și faptul că nu a avut mai mult timp în Rumble-ul din orașul său natal.

”Mi s-a părut ciudată absența lui Orton de la WWE TV. În plus, celălalt lucru ciudat a fost că a lucrat în Rumble doar câteva minute.”

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages