Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAWWWE SmackDown

Planurile pentru Draft-ul WWE din acest an s-au schimbat

Se pare că Draft-ul WWE din acest an a fost amânat. După cum am relatat anterior, mai multe superstaruri din RAW au fost programați pentru prima ediție a SmackDown-ului după Pay-Per-View-ul Clash at the Castle pe 9 septembrie, în timp ce talentele de la Smack urmau să apară la ediția din 5 septembrie a show-ului RAW. Acest lucru a dus la speculații că Shake-Upul va avea loc la scurt timp după evenimentul din United Kingdom, de sâmbătă, 3 septembrie 2022.

Cu toate acestea, Fightful Select a raportat în cursul zilei de ieri că superstarurile cred că planurile inițiale nu mai sunt în vigoare. Mai multe talente din brand-ul roșu nu vor mai apărea la show-ul brand-ului albastru care urmează după Clash at the Castle.

Multe vedete fuseseră informate că este posibil ca Draft-ul să aibă loc în acea săptămână, însă dacă este așa, un număr semnificativ de talente crossover nu au fost implicate.

De asemenea, în raport s-a precizat că: „Sursele USA Network au declarat că Draft-ul nu va avea loc în viitorul apropiat, perioada de după WrestleMania 39 fiind mult mai dorită pentru desfășurarea acestuia.”

Trebuie remarcat faptul că WWE nu a anunțat încă nimic referitor la Draft. Anul trecut, Draft-ul a avut loc în luna octombrie.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages