Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE SmackDown

Planul WWE-ului pentru umătorul meci cinematografic la Extreme Rules: The Horror Show

Se pare că următorul Pay-Per-View din WWE a fost intitulat „Extreme Rules: The Horror Show” iar oficialii au câteva planuri interesante în ceea ce privește meciul pentru titlul Universal.

Meciul pentru titlul Universal între Braun Strowman și Bray Wyatt va fi unul cinematografic. De asemenea, Raj Giri de la WrestlingInc raportează că meciul va include diverse sporturi și storyline-uri ce vor avea elemente din trecut până în prezent. Acest lucru este asemănător cu ceea ce s-a întâmplat în meciul Firefly Fun House între John Cena și Wyatt la WrestleMania 36.

Se presupune că Bray este foarte implicat din punct de vedere creativ pentru acest meci, împreună cu Jeremy Borash, Triple H și alte câteva persoane. În plus, Giri a menționat că sunt căutate locații pentru filmări în aer liber peste noapte.

Ideea acestui meci este să fie o îmbinare între un „Terminator” și un film de groază în care Wyatt să aibă capacitatea de a se „reînvia”. Mai mult, planul este ca acest meci să aibă mai multe acțiuni decât a avut meciul Firefly Fun House.

Extreme Rules: The Horror Show va fi transmis live (cu excepția meciului cinematografic) pe 19 iulie la WWE Performance Center din Orlando, FL.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages