WWEWWE NXT 2.0WWE PPV

Planul WWE-ului pentru prezența live la Backlash

Cei din WWE au avut un public prezent la Performance Center în timpul înregistrărilor show-urilor de săptămâna trecută. Publicul este alcătuit din superstarurile NXT-ului, care nu primesc niciun ban în plus pentru acest rol.

Fightful raportează că oficialii intenționează să aibă același tip de public din NXT pentru show-urile NXT, Main Event, 205 Live, RAW, SmackDown, Pay-Per-View-ul NXT TakeOver: In Your House și Backlash. Nu se știe dacă vor fi exact aceeași „fani”.

Superstarurile din NXT vor lucra patru zile consecutive începând de duminică până miercurea viitoare. Apoi vor fi prezente la Backlash duminica următoare. Fiecare înregistrare a show-urilor are o durată considerabilă.

Superstarurile din NXT trebuie să-și împacheteze mâncarea și să o mănânce în exterior. Nu au voie să meargă la catering și li se permite accesul doar în timpul orelor de lucru. Dacă se duc atunci când nu le este permis, ei sunt avertizați printr-un megafon puternic. Oficialii au spus că unii se plâng precum copiii în timpul acestei experiențe.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !