WWEWWE RAW

Planul WWE pentru Charlotte Flair după ce ea a revenit la TV, la primul RAW după WrestleMania 37

Charlotte Flair a revenit la WWE TV în timpul primului RAW de după WrestleMania 37, ca și heel. Ea a confirmat acest lucru atunci când a intervenit în rematch-ul dintre Asuka vs. Rhea Ripley pentru titlul feminin din RAW care a urmat.

În timpul Wrestling Observer Radio, s-a raportat faptul că în prezent planul WWE este ca titlul feminin din RAW să se dispute între cele trei dive. Asuka și Ripley nu au reușit să-și încheie meciul de la RAW-ul din această săptămână datorită lui Charlotte. Acum ”The Queen” face parte din acest angle.

Următorul Pay-Per-View al companiei este WrestleMania:Backlash. De asemenea, oficialii au schimbat data evenimentului WWE Money in the Bank din acest an.

Rămâne de văzut dacă Vince McMahon va pune din nou titlul feminin din RAW pe Charlotte Flair. Rhea Ripley ar putea pierde centura în fața lui Charlotte la un moment dat.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !