Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAWWWE SmackDown

Planul pentru un nou WWE Draft

Dave Meltzer de la Wrestling Observer raportează faptul că un nou draft va avea loc în octombrie. Așa cum s-a întâmplat în trecut, ar exista două show-uri în cadrul cărora se va desfășura draft-ul. Prima dată la RAW, apoi la SmackDown.

În ultima săptămână, planul pentru un alt draft s-a tot modificat. Inițial, draft-ul trebuia să aibă loc în august, pentru a ajuta la creșterea rating-urilor. Cu toate astea, draft-ul ar fi încurcat planurile pentru SummerSlam. La sfârșitul săptămânii trecute, planul era ca draft-ul să aibă loc la sfârșitul lunii august, după SummerSlam, însă vom avea un alt Pay-Per-View la o săptămână după SummerSlam, drept urmare draft-ul a fost amânat pentru luna septembrie.

Se pare că acum planul este ca draft-ul să aibă loc în octombrie, dacă oficialii din WWE nu vor mai face schimbări. În schimb, dacă conceptul „RAW Underground” funcționează bine și ajută la creșterea rating-ului, atunci oficialii nu vor mai fi forțați să apeleze la draft atât de curând. Draft-urile sunt organizate de obicei pentru a ajuta la creșterea rating-urilor în săptămâna respectivă.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages