Sustineti InRing.Ro
WWEWWE SmackDown

Planul pentru Matt Riddle a fost dezvăluit

Matt Riddle a intrat în peisajul titlului Intercontinental încă de când a debutat în main roster. El se va înfrunta cu AJ Styles la SmackDown-ul din această seară, dar oare ce mai pregătesc oficialii pentru „Original Bro”?

Există mai multe opțiuni pentru Matt Riddle în WWE. Compania ar putea să-l implice într-un feud cu Styles, dar este posibil să înceapă un program cu un alt heel mai întâi.

Wrestling Observer Newsletter raportează că Styles și Riddle trebuiau să se confrunte după feud-ul lui Matt cu King Corbin. Nu se știe cum vor face oficialii tranziția, dar nu ar trebui să fim surprinși dacă Corbin îi va spulbera visele lui Riddle în meciul pentru centura Intercontinentală.

După cum am raportat și în trecut, Corbin nu numai că are o reputație în backstage, dar este și un tip impunător. Feud-ul dintre cei doi ar putea fi interesant, deoarece Riddle trebuie să dovedească că îi poate ține piept lui King Corbin.

Matt Riddle are multe lucruri importante de făcut în WWE, însă mai întâi trebuie să treacă de feud-ul cu Corbin.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages