WWEWWE RAW

Planul original pentru segmentele cheie de la RAW Legends Night

Cei din WWE au făcut o ediție specială a RAW-ului din această săptămână, numită Legends Night, unde au fost prezenți foști wrestleri, precum Hulk Hogan și Ric Flair. PWInsider raportează că planul inițial pentru segmentul de deschidere era ca Hogan să aibă un promo în ring. Planurile s-au schimbat, iar Hogan a ținut un promo deschis în backstage. Atât Ric Flair cât și Hogan au participat la ședința echipei de producție pentru show.

În segmentul de final al show-ului, Drew McIntyre și-a păstrat titlul WWE în urma unui meci cu Keith Lee. După meci, Goldberg și-a făcut apariția în ring și l-a provocat pe McIntyre pentru centura WWE la Pay-Per-View-ul Royal Rumble din acest an.

Planul original era ca în Main Event-ul serii să vedem un meci între Randy Orton și Jeff Hardy. Cu toate acestea, decizia a fost schimbată pe ultima sută de metrii iar meciul dintre McIntyre vs. Lee a avut loc ultimul pentru a realiza angle-ul cu Goldberg.

Odată cu luarea acestei decizii, oficialii voiau ca Drew McIntyre să țină un promo despre legende în segmentul de final pentru a pregăti intrarea lui Goldberg. Însă, au existat probleme de sincronizare, iar oficialii au decis să renunțe la promo-ul lui McIntyre, Goldberg făcându-și apariția mai repede decât era planificat inițial.

În cele din urmă, Goldberg a stat ascuns în backstage până când și-a făcut intrarea și nu a fost promovat pentru show-ul de seara trecută.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !