WWEWWE PPVWWE SmackDown

Planul original pentru Roman Reigns la WWE Hell in a Cell 2020

WWE a dorit ca Roman Reigns să-și apere titlul Universal împotriva lui Jey Uso în primul meci de tipul Hell in a Cell „I Quit” la Pay-Per-View-ul de luna trecută. De fapt, respectiva înfruntare a fost un rematch de la WWE Clash of Champions, unde Reigns și-a apărat cu succes centura.

Dave Meltzer a raportat în cea mai recentă ediție a Wrestling Observer Newsletter faptul că rematch-ul dintre Reigns vs. Uso la Hell in a Cell nu a fost planul original al oficialilor. În schimb, WWE avea inițial în plan un meci de tipul Fatal 4-Way care ar fi fost între Roman Reigns, Bray Wyatt, Braun Strowman și un al patrulea superstar. Acest lucru ar explica de ce oficialii nu au concretizat nimic pentru „The Big Dog” care a avut un staredown cu Alexa Bliss la un episod din SmackDown luna trecută, mulți fani crezând că este un teaser pentru o înfruntare între Reigns și Wyatt.

Wyatt și Strowman au fost mutați în RAW după draft-ul din acest an, în timp ce Roman a rămas în SmackDown. Următorul Pay-Per-View al WWE, Survivor Series, va include un meci de tipul Champion vs. Champion între Roman Reigns (Campionul Universal) și Randy Orton (Campionul WWE), niciunul dintre titluri nu va fi pus în joc.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !