WWEWWE RAW

Planul original pentru Karrion Kross la RAW

Campionul NXT, Karrion Kross, a fost învins de Jeff Hardy în meciul său de debut la RAW săptămâna trecută. Oficialii aveau în plan un rematch între cei doi la episodul RAW-ului din această săptămână. Cu toate acestea, rematch-ul a fost exclus datorită faptului că Hardy a fost depistat pozitiv la testul pentru Covid-19. Jeff Hardy, va sta în carantină cel puțin două săptămâni.

Fightful Select raportează că înainte de nefericita situație cu Jeff Hardy, WWE dorea ca Kross să piardă împotriva lui Hardy pentru a doua săptămână consecutivă. Nu se știe care ar fi fost planul echipei creative dacă rematch-ul ar fi avut loc.

S-a menționat că: „Mai mulți membri ai echipei creative și chiar wrestlerii din roster au fost surprinși de ideea înfrângerii lui Kross la debut, o a doua pierdere consecutivă ar fi fost prea mult.”

În cele din urmă, oficialii l-au înlocuit pe Jeff Hardy cu Keith Lee, iar campionul NXT a obținut victoria.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !