WWEWWE PPV

Planul original pentru intrarea lui The Undertaker la WrestleMania 36

The Undertaker se va înfrunta cu AJ Styles la WrestleMania 36. Acest feud a scos la iveală o parte a lui Taker pe care nu am mai văzut-o de mult timp.

„The Dead Man” a fost prezent la RAW-ul din această săptămână și era pregătit de acțiune. Avea un aspect asemănător cu cel al gimmick-ului American Badass.

O sursă din WWE a relatat faptul că The Undertaker urma să intre pe motocicletă la WrestleMania. Nu se știe dacă oficialii vor mai pune în practica această intrare, dar s-ar putea sugera revenirea la gimmick-ul American Badass.

Rapoartele recente spun că WWE va filma WrestleMania în următoarele două săptămâni. Se pare că se vor axa pe Mania în timp ce filmează episoadele din RAW și SmackDown.

Ediția WrestleMania din acest an va fi foarte interesantă. Se potrivește cu ceea ce se întâmplă acum la nivel global. Rămâne de văzut dacă se va schimba intrarea planificată pentru „The Phenomen”.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !