WWEWWE PPV

Planul original pentru Goldberg la WrestleMania 36

La Pay-Per-View-ul WrestleMania din acest an, Goldberg și-a pus titlul Universal în joc împotriva lui Braun Strowman. El a pierdut meciul cu „Monster Among Men”, care nici nu fusese pus inițial pe card-ul evenimentului.

WrestleTalk raportează că oficialii aveau un plan cu totul diferit atunci când au aflat că Roman Reigns nu va lucra la cel mai important show al companiei. Inițial, Goldberg trebuia să-și păstreze titlul WWE Universal, iar un meci între el și Reigns să fie programat pentru un alt Pay-Per-View.

Goldberg l-a învins pe „The Fiend” Bray Wyatt la WWE Super ShowDown doar pentru a avea un meci cu „The Big Dog” la ediția din acest an a WrestleMania.

Datorită celor întâmplate, planul provizoriu era ca meciul dintre Roman Reigns și Goldberg să fie mutat la WWE SummerSlam. Oficialii încă sperau ca pandemia coronavirusului să se termine până la cel mai important eveniment al verii.

După ce Pay-Per-View-ul WrestleMania a fost înregistrat, Vince McMahon și alți șefi din ligile sportive au discutat cu președintele Donald Trump. Trump le-a spus că speră ca stadioanele și arenele să fie redeschise până în luna septembrie. Cu toate acestea, nu se poate confirma nimic încă. COVID-19 a acaparat America în data de 20 ianuarie și s-a răspândit extrem de rapid.

Dacă vă întrebați de ce Goldberg nu și-a păstrat centura la WrestleMania, acest lucru s-a întâmplat pentru că în contractul său nu mai erau adăugate apariții viitoare. Oficialii au decis ca Strowman să-l înlocuiască pe Roamn Reigns pentru că era clar că cine se va înfrunta cu Goldberg va câștiga titlul.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !