Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Planul original pentru Brock Lesnar în meciul Royal Rumble

Drew McIntyre l-a eliminat pe campionul WWE Brock Lesnar din meciul 30-Man Royal Rumble 2020 și apoi a reușit să câștige respectivul meci. Practic, a atins două target-uri în aceeași seară și va fi în Main Event la WrestleMania 36.

În timpul podcast-ului „The Oh, You Didn’t Know Patreon”, a fost raportat faptul că planul original în meciul Royal Rumble era ca Rey Mysterio să-l elimine pe Lesnar. Evident, lucrurile au fost schimbate.

„Surse spun că inițial, Mysterio trebuia să-l elimine pe Brock, nu Drew. Acest lucru ar fi favorizat feud-ul dintre Lesnar și Rey. Planurile s-au schimbat chiar în timpul meciului Royal Rumble.”

În loc ca altcineva să elimine „The Beast”, oficialii au decis ca McIntyre să facă acest lucru pentru ca apoi să câștige marele meci. Acum, Drew McIntyre a obținut un bilet în Main Event-ul celui mai important eveniment anual al companiei, WrestleMania 36.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages