Sustineti InRing.Ro
WWEWWE PPVWWE RAW

Planul inițial pentru câștigătorul meciului Royal Rumble din 2020

WWE a avut mai multe opțiuni în privința meciului 30-Man Royal Rumble din 2020. Au existat alte 29 de persoane din care oficialii puteau să aleagă. Compania avea inițial alte planuri în ceea ce privește câștigătorii celor două meciuri Rumble, dar au mers pe varianta Drew McIntyre și Charlotte Flair.

Wrestling Observer Newsletter a raportat că de la început planul pentru meciul 30-Man Royal Rumble a fost ca McIntyre trebuia să-l elimine pe Brock Lesnar, dar nu să câștige meciul propriu-zis.

Ultimii doi participanți din meci au fost oricum Roman Reigns și Drew. Eliminarea lui Lesnar de către McIntyre trebuia să fie suficientă pentru a asigura un meci între ei la WrestleMania. Acum că McIntyre și-a atins ambele target-uri, locul lui în Main Event la WrestleMania 36 a devenit și mai solid.

„Ideea este că, odată ce l-a eliminat pe Lesnar, McIntyre nu mai avea nevoie să câștige. Roman Reigns trebuia să fie câștigătorul meciului Royal Rumble din acest an, pentru ca apoi să-l aleagă pe The Fiend pentru un meci la Mania. Astfel, erau asigurate două meciuri pentru titlurile de top ale companiei.”

Într-un final, oficialii au păstrat ideea ca Drew McIntyre să-l elimine pe Brock Lesnar și să câștige meciul Royal Rumble masculin. Acest lucru s-a dovedit fiind cel mai bun când vine vorba de push-ul acordat lui Drew ca un wrestler de top.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages