WWEWWE PPV

Planul de rezervă a WWE dacă The Rock nu va participa la WrestleMania 37

Cei din WWE vor foarte mult ca The Rock să revină în ring și să se confrunte cu Roman Reigns la WrestleMania, anul viitor. Acum ceva timp, Reigns a spus că își dorește să aibă un meci cu The Rock la WrestleMania 37, se pare că oficialii sunt de acord cu el.

Potrivit WrestleTalk, WWE i-a în calcul un meci între Drew McIntyre vs. Roman Reigns la WrestleMania 37, dacă The Rock nu va putea participa. Toată lumea a apreciat efortul depus de Reigns și McIntyre în meciul lor de la Survivor Series.

Un alt adversar pentru ”The Big Dog” la WrestleMania ar fi Goldberg, care trebuia să-l înfrunte pe Reigns la WrestleMania în acest an, dar meciul nu a mai avut loc. Goldberg a tot spus în interviuri că își dorește acest meci. Rămâne de văzut ce vor decide oficialii, dar există mai multe alternative.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages
0
YOUR CART
  • No products in the cart.

Adblock Detected

Daca doriti sa ajutati inring.ro va rugam sa dezactivati Adblocker. Multumim !