Sustineti InRing.Ro
WWEWWE RAW

PG-Era s-a încheiat, WWE RAW va fi un show TV -14

Se pare că PG-Era s-a încheiat pentru WWE Monday Night RAW. Andrew Zarian de la Mat Men Podcast a relatat în cursul zilei de ieri pe Twitter că respectivul show TV va fi ”interzis” persoanelor sub 14 ani începând de săptămâna viitoare.

Zarian a spus: ”Începând cu 18 iulie, WWE RAW va fi un show TV -14 pe USA Network. PG-Era s-a încheiat.”

Prima dată când Vince McMahon a făcut ca programele sale să fie mai incisive s-a întâmplat în 1997, când rating-urile WWE erau în scădere, iar compania pierdea Monday Night War împotriva WCW.

WWE a trecut la programe PG în iulie 2008, după ce acestea au primit un rating TV-PG din partea TV Parental Gundelines. S-a ajuns aici pentru a capta atenția copiilor și pentru a atrage mai mulți sponsori importanți.

Atunci când WWE a făcut schimbări la NXT în septembrie anul trecut redenumind show-ul NXT 2.0, oficialii au rectificat o parte din limbajul permis în cadrul acestuia, precum și regulile privind divizia feminină. Ideea era de a atrage numeroși telespectatori mai tineri.

Categoria TV -14 le perimte oficialilor să facă multe angle-uri și storyline-uri mai pline de acțiune.

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages