Sustineti InRing.Ro
WWEWWE NXT 2.0

Pete Dunne, a semnat un contract pe mai mulți ani cu WWE

Pete Dunne, a fost implicat în Main Event-ul primului show NXT 2.0, care a avut loc seara trecută. De asemenea, contractul lui Dunne cu WWE era incert, deoarece aparent acesta se afla în aceeași situație cu Adam Cole. Cu toate acestea, oficialii i-au oferit lui Dunne un nou acord în weekend-ul PPV-ului SummerSlam din acest an, iar el a decis să rămână în companie.

Conform Fightful Select, Pete Dunne a semnat un contract pe mai mulți ani cu WWE. Dunne, va fi prezent în NXT 2.0 pentru următorii 3 ani. Oferta i-a fost făcută personal de către Triple H.

„Surse din WWE au confirmat marți după-amiază că Dunne, va rămâne în companie pentru următorii 3 ani. S-a menționat că oferta pentru el a fost făcută personal de Triple H, înainte ca acordul inițial a acestuia să expire. Aparent, Pete Dunne, se afla în aceeași situație cu Adam Cole, al cărui contract a expirat surprinzător în luna iulie.”

Lucrurile au devenit interesante, deoarece există multe întrebări fără răspuns în ceea ce privește noul brand al NXT. Kevin Dunne, se află în brand-ul respectiv pentru a „supraveghea personal” show-ul și, așa cum am raportat anterior, se crede că accidentarea lui Samoa Joe nu este legită, storyline-ul fiind că oficialii au vrut să aibă un nou campion NXT la primul episod al noului show, pentru că Joe este ocupat cu altceva și nu poate lupta în ring.

Rămâneți alături de InRing.ro pentru a afla cele mai noi știri despre acest subiect și nu numai. Vă mulțumim!

Show More

Mr.Low

Urmăresc WWE din 2009. Writer pentru Instant Wrestling (actual InRing) din februarie 2013 până în prezent. Fac acest lucru din pură pasiune și pentru a ajuta la clădierea comunității de Wrestling din România. #NeverGiveUP

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Languages